Filter
Certificate
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära certifikaten i hälsa 2019

Certifikat program är ett utmärkt alternativ för studenter längtan att främja sin utbildning för att få karriären att de vill. Dessa program är kortare än utbildningsprogram, och de tenderar att fokusera på en aspekt av en disciplin. Efter att ha tagit ett certifikat, de flesta studenter väljer att gå direkt in i arbetslivet.

Vad är ett certifikat i hälsa? Ett certifikat i hälsa förbereder studenterna för en karriär inom hälsovetenskap fältet. Studenter är vanligtvis förväntas ta en mängd vetenskapliga kurser som biologi, kemi, näringslära och anatomi. Kurser i psykologi och genetik kan också krävas mer avancerade program. Eleverna brukar instrueras med hjälp av undersökningar, föreläsningar och andra uppdrag. I slutet av sina studier, ska studenten kunna förstå grundläggande kroppsfunktioner och sjukdomar.

Tjänar ett certifikat i hälsa kan ge studenterna en rad olika yrkesmässiga och personliga fördelar.Efter avslutat program, rapporterar majoriteten av studenter tjäna högre löner och få tillgång till fler karriärmöjligheter.

Kostnaden för att förvärva ett certifikat varierar från plats till plats och från skola till skola. Programtid och program konkurrenskraft påverkar också kostnaderna. För mer djupgående ekonomisk information ska studenten kontakta sin skola val direkt.

Det finns en mängd karriärmöjligheter som finns tillgängliga för hälso studenter. De flesta arbetar inom hälso- och sjukvårdsområdet som lärare, undervisning framtida generationer av sjuksköterskor, vetenskapsmän och forskare. En liten minoritet väljer att stanna kvar i en akademisk miljö, utföra experiment och forskning i syfte att öka sin förståelse för den mänskliga kroppen och dess processer. Övriga hälso forskare arbetar som konsulter, hjälper myndigheter och privata institutioner med folkhälsofrågor.

Om du vill tjäna ett intyg på detta område, kan du överväga att tjäna certifikatet på nätet. Online-program är ett bra alternativ för studenter som söker en mer icke traditionella inlärningsmiljö med mer flexibilitet. För mer information, vänligen söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Angelo State University College of Business

Vårt 12-timmars Healthcare Management Certificate är utformat för yrkesverksamma som försöker avancera inom vårdindustrin. Certifikatet fokuserar på att utöka kunskap om ... [+]

Handla om

Vårt 12-timmars Healthcare Management Certificate är utformat för yrkesverksamma som försöker avancera inom vårdindustrin. Certifikatet fokuserar på att utöka kunskap om frågor kring etik, vårdfinansiering, verksamhet och hälsokommunikation. Utöka dina karriärmöjligheter, samtidigt som du lär dig att förbättra metoder och rutiner inom vårdindustrin från sjukvårdsexperter.

Certifikatprogram

Healthcare Management Certificate

Karriärer

Detta certifikat är ett utmärkt komplement till resuméet av alla som är intresserade av en ledningsroll i sjukvårdsindustrin, bland annat sjukhuschef, läkare för medicinsk anläggning, läkemedelsproduktschef, hälsoinformatikchef, läkare eller läkarerelationer.... [-]

Amerikas förenta stater San Angelo
September 2019
Engelska
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Maryland Baltimore

Syftet med programmet är att hjälpa eleverna att effektivisera spridningen av kunskap och bevisbaserade insatser som produceras genom hälsovetenskap, i sista hand bidra t ... [+]

Detta unika 12-credit graduate certifikat programmet är helt online och kan hjälpa till att avancera din karriär i genomförande och spridning vetenskap.

Studenter som är intresserade av implementerings- och spridningsvetenskap kommer att ha möjlighet att lära sig om ett område som snabbt utvecklas över hela världen. Syftet med programmet är att hjälpa eleverna att effektivisera spridningen av kunskap och bevisbaserade insatser som produceras genom hälsovetenskap, i sista hand bidra till förbättring av individens och befolkningens hälsa. Många studenter intresserade av denna grad kommer att arbeta inom följande områden: klinisk forskning, dataanalys, programhantering, inlärning och utveckling, strategi, laboratorieforskning etc.... [-]

Amerikas förenta stater Baltimore
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
Saint Xavier University Online

Saint Xavier University's Clinical Leadership Certificate Program är utformat för registrerade sjuksköterskor som redan har en magisterexamen i en annan vårdspecialiserin ... [+]

Kliniska ledarskapet (CL) Postmasters certifikatprogram är utformat för registrerade sjuksköterskor som redan har en magisterexamen i en annan sjuksköterskespecialisering och vill bli berättigade att ta godkännande för klinisk sjuksköterska-ledarutbildning. CNL-certifiering erbjuds av kommissionen om Nursing Certification (CNC), en arm från American Association of Nursing Colleges (AACN) och den erkända standarden för klinisk omvårdnadskunskap.

För att ansöka om CL-certifikatprogrammet måste studenten ha en civilingenjörsutbildning i omvårdnadsexamen.

[-]
Amerikas förenta stater Chicago
September 2019
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Trinity College Dublin Online Education

Syftet med Graduate Certificate i Demens är att underlätta för eleverna att utveckla en omfattande akademisk och evidensbaserad strategi för sin praktik, att kritiskt und ... [+]

Syftet med Graduate Certificate i Demens är att underlätta för eleverna att utveckla en omfattande akademisk och evidensbaserad strategi för sin praktik, att kritiskt undersöka och kritik demensvård tjänster. Konstruktionen är sådan att den kommer att främja samarbete mellan disciplinerna omvårdnad, medicin, arbetsterapi, socialt arbete och andra yrkesgrupper som arbetar med personer som lever med demens och deras familjer / närstående.

Akademiker i denna kurs, vid tillämpningen deras lärande, kommer att aktiveras för att främja och utveckla spetskompetens inom demensvården i sin praktik inställning på så sätt säkerställa att personer med demens leva ett värdigt och meningsfullt liv.... [-]

Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
College of Marin

Dessa kurser ger yrkes utbildning för män och kvinnor som vill bedriva kurser i brandteknik. ... [+]

Dessa kurser ger yrkes utbildning för män och kvinnor som vill bedriva kurser i brandteknik.

kompetens Certifikat Färdigheter Certifikat är ett kvitto på att studenten har uppnått en viss uppsättning kompetenser inom ett yrkesprogram. Färdigheter certifikat kan vara en del av en "stege" av kompetens, som börjar med jobbposten kunskaper och leder till en fullständig Certificate of Achievement program eller kan utgöra en kompetens som gör det möjligt för en student att uppgradera eller avancera i en befintlig karriär.

Färdigheter Certifikat kräver mindre än 18 enheter och är kortare i längd än Certificate of Achievement.

Emergency Medical Technician Training Course Skills certifikat... [-]

Amerikas förenta stater Kentfield Novato
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Washburn University

Sonografi kan användas för att undersöka många delar av kroppen, såsom buken, bröst, kvinnligt reproduktionssystem, prostata, hjärta och blodkärl. Sonografi används alltm ... [+]

Vad är DMS?

Sonografi kan användas för att undersöka många delar av kroppen, såsom buken, bröst, kvinnligt reproduktionssystem, prostata, hjärta och blodkärl. Sonografi används alltmer vid upptäckt och behandling av hjärtsjukdomar, hjärtinfarkt och kärlsjukdom som kan leda till stroke.

Society of Diagnostic Medical Sonography (SDMS) definierar sonografi som en diagnostisk medicinsk procedur som använder högfrekventa ljudvågor (ultraljud) för att producera dynamiska visuella bilder av organ, vävnader eller blodflöde inuti kroppen. Denna typ av procedur kallas ofta som en sonogram eller ultraljudsskanning.

Varför välja Washburn University Diagnostic Medical Sonography Program?Alla didaktiska kursarbeten är färdiga i ett distansundervisning (on-line) formatVårt program har levererats i ett distansutbildning (on-line) format i över 11 årStudenter är berättigade att sitta för ARDMS eller CCICertifieringsexamen vid examenKlinisk utbildning kan vanligtvis ordnas nära studenter hemmaStudenterna arbetar nära med registrerad ultraljudsfakultetWashburn-fakulteten har över 70 års ultraljudserfarenhetWashburn University plats gör det möjligt för anknytning till stora medicinska centra, privata doktors kontor och kliniker och mindre gemenskapssjukhusStudenterna har ett stort antal kliniska erfarenheterEnligt den senaste SDMS Lönundersökningen är median lön siffror för sonografer $ 66.768Ackreditering... [-]
Amerikas förenta stater Topeka
Augusti 2019
Engelska
Heltid
12 månader
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online

Hälsovård Kvalitetsexamensbevis är ett 18-timmarsprogram som stärker dina karriärmöjligheter. Du kommer snabbt utveckla kompetensen för att forma och leda tillämpningen a ... [+]

George Washington University (GW) Online Graduate Certificate in Health Care Quality är ett helt online, 18-timmars examen certifikatprogram baserat på en tvärvetenskaplig, praktikbaserad studieplan och utvecklad för att förbereda dig för en ledande roll i kvalitetsbaserad vård.

Skapat i samarbete med National Committee for Quality Assurance (NCQA), kommer du att vara förberedd med den evidensbaserade träningen som krävs för att möta det växande globala behovet av kvalitets- och patientsäkerhetsspecialister. När du har slutfört online-certifikatprogrammet får du möjlighet att överföra alla 18 poäng till GWs Online Masters in Health Care Quality-program.

Programutfall... [-]
Amerikas förenta stater Washington
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Internet
Läs mer på svenska
Dominican University

Förbered dig för att ta ledarroll i näringsrelaterade branscher. På mindre än två år fördubblar Dominikas MBA / RD din intjäningspotential och dina karriärmöjligheter. ... [+]

Förbered dig för att ta ledarroll i näringsrelaterade branscher. På mindre än två år fördubblar Dominikas MBA / RD din intjäningspotential och dina karriärmöjligheter.

Dominikanska MBA / RD är det enda programmet av sitt slag som erbjuds i USA. Vi drar studenter från hela landet som har fullgjort sina grundutbildningar i näring och är intresserade av att öka sina karriärer med en unik färdighetssats. Med den här graden blir du en registrerad dietist-dietist med det extra affärsperspektivet och kunskapen att ta ledarroll i dietetik, livsmedelsvetenskap, hälso- och sjukvård och andra näringsrelaterade industrier. Vår närhet till Chicago, hem till många mat / dryck och vårdorganisationer stora och små, ger nästan oändliga möjligheter till lärande och framsteg.... [-]

Amerikas förenta stater River Forest
Augusti 2019
Engelska
Heltid
21 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Tufts University - School of Engineering

I detta certifikatprogram ska eleverna utveckla kunskaper och färdigheter för att möta den ökande efterfrågan på utbildade yrkesverksamma inom området human engineering, ... [+]

Bokskapet / Pixabay

I detta certifikatprogram ska eleverna utveckla kunskaper och färdigheter för att möta den ökande efterfrågan på utbildade yrkesverksamma inom området human engineering, som arbetar med design och utvärdering av hälso- och sjukvårdssystem och teknik.

Genom att erkänna det medicinska felet "epidemi" kräver amerikanska livsmedels- och drogadministrationen (FDA) tillverkarna att klass II och III-enheter ska tillämpa HFE genom enhetsutvecklingsprocessen och verifiera att representativa användare kan använda dem på ett säkert sätt.

Detta 4-kurscertifikat hjälper dig att förbereda dig för att:

Gör medicinsk teknik säker, effektiv, användbar och tillfredsställande för kliniker och patienter.Förbättra kvaliteten på vården.Förhindra skador och dödsfall på grund av medicinska fel.... [-]
Amerikas förenta stater Medford
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

Ett ettårigt online certifikatprogram som ger en grundläggande introduktion till de problem och möjligheter som framtida ledare för global hälsa står inför. Detta program ... [+]

Certifikatet i Global Health Practice är ett helt online, deltidskandidatprogram som erbjuds av Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Programmet är inriktat på hälso- och sjukvårdspersonal inom hälso- och sjukvården inom den offentliga, privata och icke-statliga sektorn.

Certifikatprogrammet ger studenterna en översikt över de grundläggande komponenterna i global eller internationell hälsa, inklusive hälsosystem, hälsoinformation, epidemiologi / sjukdomsbekämpning, maternell och barnhälsa samt sociala, kulturella och beteendefaktorer i hälsa och sjukdom.

Detta innovativa program förbereder studenterna från olika personliga och professionella bakgrunder för att organisera, leda och stödja effektiva globala hälsopraktiska initiativ över hela världen.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Engelska
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Michigan School of Professional Psychology

Certifikatet i tillämpad beteendeanalys (ABA) ger studenterna med förberedelser för att bli en certifierad Behavior Analyst (BCBA). ... [+]

Den Certifikat i tillämpad beteendeanalys (ABA) ger studenterna beredningen att bli en Board Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs behövs för att arbeta med personer med autism, andra utvecklingsstörningar, traumatiska hjärnskador (Tbis) och olika beteende utmaningar i polikliniker, sjukhus, skolor och bostadsområden inställningar behandling över hela USA och internationellt.

MiSPP erbjuder ett intyg program i ABA som förbereder eleverna att sitta för den internationella undersökning för att bli BCBAs. MiSPP s ABA certifikatprogram kombinerar 18 timmar kredit kurser som godkänts av beteendeanalys Certification Board (BACB) och en 1000-timmars praktik erfarenhet. Studenter kan slutföra ABA certifikat 18 månader (5 terminer) tar en kurs per termin tillsammans med fyra terminers Practicum erfarenhet.... [-]

Amerikas förenta stater Farmington Hills
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Målet med kinesisk medicinfilosofi är att introducera begreppen och filosofierna av traditionell kinesisk medicin. Denna online självförbättringskurs är gratis. ... [+]

Syfte

Målet med kinesisk medicinfilosofi är att introducera begreppen och filosofierna av traditionell kinesisk medicin.

Översikt över kursen

Denna självförbättringskurs är en av de mest populära kurser i institutionen. Den består av kurser inom akupunkturteori och filosofi. Programmet är helt online och i din egen takt, och kurser är personliga för att maximera din inlärningsförmåga.

[-]
Amerikas förenta stater Houston
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 månader
Internet
Läs mer på svenska
University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Lämplig för alla vårdpersonal med intresse eller engagemang i att leverera utbildning, de viktigaste syftena med detta program är att ge dig en förståelse av principerna ... [+]

Lämplig för alla vårdpersonal med intresse eller engagemang i att leverera utbildning, de viktigaste syftena med detta program är att ge dig:

en förståelse av principerna för vuxnas lärande och hur de kan tillämpas på tvärvetenskaplig hälsovård simuleringsövningar en förståelse av utvecklingen, variation och betydelsen av mänskliga faktorer inom hälso- och sjukvården genom att hålla en engelska kvalifikationer till rätt nivå genom att ta och framgångsrikt slutföra en av våra engelska kurser för internationella studenter Engelska att IELTS 7,0 (med ett minimum av 6,5 i varje komponent). [-]
Storbritannien Birmingham
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Essex Online

Den Graduate Certificate i Infection Control Kursen ger en introduktion till en förståelse av världen av mikrobiologi. Förebyggande och kontroll Infektion fortsätter att ... [+]

PG Cert infektionskontroll

Den Graduate Certificate i Infection Control Kursen ger en introduktion till en förståelse av världen av mikrobiologi. Förebyggande och kontroll Infektion fortsätter att vara en viktig prioritering för vårdpersonal som arbetar i båda sjukhusen och samhället i stort. Kursen syftar till att ge sjuksköterskor och andra vårdgivare med den kompetens som krävs för att leda bästa praxis på området, bland annat en förståelse av världen av mikrobiologi och förvaltningsstrategier som är användbara för patientvård och förebyggande av ytterligare spridning av en smittsam sjukdom.

Varför studera detta ämne?

Efterfrågan för Infection Control kurser har ökat de senaste åren på grund av super-bugg och smittsamma sjukdomsutbrott såsom Ebola, svininfluensa och SMRA belyser behovet av effektivare infektionskontroll. Den grundläggande underbyggnad med kursen är att förebyggande är bättre än botemedel och det är denna mentalitet som förhoppningsvis kommer att göra utbrott ett minne blott.... [-]

Storbritannien UK Online Colchester
Öppen antagning
Engelska
Deltid
8 månader
Internet
Läs mer på svenska
Queens University of Charlotte Online

En postmästares certifikat i klinisk sjuksköterska ledarskap finns tillgängligt online. Registrerade sjuksköterskor som redan har MSN och uppfyller antagningskraven är be ... [+]

En postmästares certifikat i klinisk sjuksköterska ledarskap finns tillgängligt online. Registrerade sjuksköterskor som redan har MSN och uppfyller antagningskraven är berättigade till programmet.

[-]
Amerikas förenta stater Charlotte
Augusti 2019
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska