Certifikat

Jämför de mest populära certifikaten i hälsa 2019

Certifikat program är ett utmärkt alternativ för studenter längtan att främja sin utbildning för att få karriären att de vill. Dessa program är kortare än utbildningsprogram, och de tenderar att fokusera på en aspekt av en disciplin. Efter att ha tagit ett certifikat, de flesta studenter väljer att gå direkt in i arbetslivet.

Vad är ett certifikat i hälsa? Ett certifikat i hälsa förbereder studenterna för en karriär inom hälsovetenskap fältet. Studenter är vanligtvis förväntas ta en mängd vetenskapliga kurser som biologi, kemi, näringslära och anatomi. Kurser i psykologi och genetik kan också krävas mer avancerade program. Eleverna brukar instrueras med hjälp av undersökningar, föreläsningar och andra uppdrag. I slutet av sina studier, ska studenten kunna förstå grundläggande kroppsfunktioner och sjukdomar.

Tjänar ett certifikat i hälsa kan ge studenterna en rad olika yrkesmässiga och personliga fördelar.Efter avslutat program, rapporterar majoriteten av studenter tjäna högre löner och få tillgång till fler karriärmöjligheter.

Kostnaden för att förvärva ett certifikat varierar från plats till plats och från skola till skola. Programtid och program konkurrenskraft påverkar också kostnaderna. För mer djupgående ekonomisk information ska studenten kontakta sin skola val direkt.

Det finns en mängd karriärmöjligheter som finns tillgängliga för hälso studenter. De flesta arbetar inom hälso- och sjukvårdsområdet som lärare, undervisning framtida generationer av sjuksköterskor, vetenskapsmän och forskare. En liten minoritet väljer att stanna kvar i en akademisk miljö, utföra experiment och forskning i syfte att öka sin förståelse för den mänskliga kroppen och dess processer. Övriga hälso forskare arbetar som konsulter, hjälper myndigheter och privata institutioner med folkhälsofrågor.

Om du vill tjäna ett intyg på detta område, kan du överväga att tjäna certifikatet på nätet. Online-program är ett bra alternativ för studenter som söker en mer icke traditionella inlärningsmiljö med mer flexibilitet. För mer information, vänligen söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Certifikat i datortomografi (online)

Southwest University at El Paso
Online Heltid 9 månader September 2019 Amerikas förenta stater El Paso

Detta program är utformat för att förbereda registrerad radiologi tekniker (RT) inom ett radiologi fält för att avancera i sin karriär och vara skicklig att delta i en annan modalitet inom sitt yrke. Detta certifikat kommer att fungera som specialutveckling inom radiologi från som Associate Degree in Radiology till en certifiering i beräknad tomografi. Programmets betoning omfattar kursmaterial som är specialiserat på Computed Tomography-modalitet, såsom: CT-sektionsanatomi, CT-procedurer, CT-fysik och CT-instrumentationer. [+]

Detta program är utformat för att förbereda registrerad radiologi tekniker (RT) inom ett radiologi fält för att avancera i sin karriär och vara skicklig att delta i en annan modalitet inom sitt yrke. Detta certifikat kommer att fungera som specialutveckling inom radiologi från som Associate Degree in Radiology till en certifiering i beräknad tomografi.

Antagning krav:

Ett högskoleexamen eller dess likvärdighet krävs för att få delta i programmet.

[-]

Online Graduate Certificate Program i klinisk forskning

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
Online Deltid 1 - 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Boston

Klinisk forskning är den snabbast växande disciplinen inom den växande medicintekniska och läkemedelsindustrin. Att hålla trit med den ständigt ökande kunskapskunskapen och nya regleringsrutiner som genereras av framsteg i klinisk forskning är avgörande för karriärframgång. [+]

Klinisk forskning är den snabbast växande disciplinen inom den växande medicintekniska och läkemedelsindustrin. Att hålla trit med den ständigt ökande kunskapskunskapen och nya regleringsrutiner som genereras av framsteg i klinisk forskning är avgörande för karriärframgång.

Målet med Nondegree-programmet är att ge en fördjupad förståelse för de vetenskapliga grundarna för mänsklig forskning.

Kurslitteraturen ger en fördjupad förståelse av centrala, grundläggande delar av klinisk forskning, inklusive:

Klinisk prövning design och beteendeKliniska forskningsreglerGoda kliniska metoder för forskningKritisk utvärdering av medicinsk forskningslitteraturVem kan dra nytta av detta program?... [-]

Certifiering i massageterapi

National University of Health Sciences
Campusstudier Deltid 1 år January 2019 Amerikas förenta stater Lombard Saint Petersburg + 1 fler

Massageprogrammen vid National University ger grundlig träning i alla områden som är nödvändiga för att träna framgångsrikt som professionell massageterapeut. Vår distinkta läroplan ger dig en grundlig grundning inom anatomi och fysiologi, omfattar studier av massageteori och historia och erbjuder omfattande träning i klinisk massage samt affärspraxis och etik. Du kommer att vara beredd att omedelbart arbeta i alla vårdinrättningar eller för egenföretagande. [+]

Programöversikt

Massageprogrammen vid National University ger grundlig träning i alla områden som är nödvändiga för att träna framgångsrikt som professionell massageterapeut. Vår distinkta läroplan ger dig en grundlig grundning inom anatomi och fysiologi, omfattar studier av massageteori och historia och erbjuder omfattande träning i klinisk massage samt affärspraxis och etik. Du kommer att vara beredd att omedelbart arbeta i alla vårdinrättningar eller för egenföretagande.

Curriculum

Du kan tjäna din certifiering i massageterapi på 3 trimester eller bara ett år med praktiska kvällskurser. Eller om du har tjänat dina allmänna utbildningskrav mot en tvåårig examen vid ett annat college kan du tjäna en associate of Applied Science Degree i massageterapi genom att slutföra vårt program.... [-]


Applied Behavior Analysis Certificate Program

University of New Brunswick College of Extended Learning
Online Campusstudier Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 250 - 1000 öppettider Kanada Fredericton + 2 fler

Certifikatprogrammet för tillämpad beteendeanalys (ABA) kommer att förbereda individer för karriärer som kompetenta assistentbeteendeanalytiker. [+]

Praktisk applikation. Realtidsutbildning.

Certifikatprogrammet för tillämpad beteendeanalys (ABA) kommer att förbereda individer för karriärer som kompetenta assistentbeteendeanalytiker.

Under hela programmet kommer studenterna att lära sig grunden för beteendeanalys som hur människor lär sig och lär sig beteende och färdigheter. Studenterna kommer också att få färdigheter i tillämpning av beteendeanalys, som att bestämma varför någon engagerar sig i olämpligt beteende, hur man ställer in en beteendeinterventionsplan och hur man kontinuerligt hanterar beteendeförändringsprogram på etiska sätt.

Studenter kan tillämpa dessa bevisbaserade färdigheter på olika sätt och inställningar, till exempel:... [-]


Graduate Certificate in Population Health Management

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Deltid 1 år September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Ett års program för online certifikat med inriktning på förståelse och ledande omvandling av sjukhus och hälsovårdssystem till värdebaserad ersättning. [+]

Certifikatet i Befolkningshälsovård är ett helt online, deltidskandidatprogram som erbjuds av Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Befolkningens hälsostyrning har uppstått som en viktig strategi för vårdgivare och betalare och certifikatet inom befolkningshälsovård förbereder studenterna att undersöka och svara på både utmaningar och möjligheter att förbättra hälsan inom och över befolkningen.

Programmet är strukturerat för att vägleda vårdpersonal som vill omvandla eller skapa hållbara modeller av värdedriven ansvarig vård.

[-]

Nya Zeeland certifikat i apotekstekniker (nivå 5)

NZMA
Campusstudier Heltid 60 veckor July 2019 Nya Zeeland Auckland Hamilton Christchurch + 2 fler

Denna kvalifikation förbereder kandidater för att starta en karriär inom apoteket. Kursen omfattar klassrum och praktiskt lärande, med omfattande praktik inom apotekindustrin. [+]

Detta 60-veckors program erbjuds på NZMA : s Auckland North Shore, Auckland Symonds St, Hamilton och Christchurch campus.

Vad ska jag lära mig?

Denna kvalifikation förbereder kandidater för att starta en karriär inom apoteket. Kursen omfattar klassrum och praktiskt lärande, med omfattande praktik inom apotekindustrin. Det finns sex moduler, med 400 timmars arbetslivserfarenhet integrerad i programmet. Förutom arbetslivserfarenheten är eleverna berättigade till en praktik på sex veckor som arrangeras av fakulteten.

Program innehåll innehåller:

• Apotekslagstiftning

• Dispenseringsprocesser

• Apotekshälsa och läkemedel mot disken

• Avancerad doseringsteknik... [-]


Certifikat färdigheter i brandteknik

College of Marin
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Kentfield Novato

Dessa kurser ger yrkes utbildning för män och kvinnor som vill bedriva kurser i brandteknik. [+]

Dessa kurser ger yrkes utbildning för män och kvinnor som vill bedriva kurser i brandteknik.

kompetens Certifikat Färdigheter Certifikat är ett kvitto på att studenten har uppnått en viss uppsättning kompetenser inom ett yrkesprogram. Färdigheter certifikat kan vara en del av en "stege" av kompetens, som börjar med jobbposten kunskaper och leder till en fullständig Certificate of Achievement program eller kan utgöra en kompetens som gör det möjligt för en student att uppgradera eller avancera i en befintlig karriär.

Färdigheter Certifikat kräver mindre än 18 enheter och är kortare i längd än Certificate of Achievement.

Emergency Medical Technician Training Course Skills certifikat... [-]


Implantatplaceringsprogram

Healthcare Learning
Online och Campus-kombinerat Deltid 9 - 12 månader June 2019 Storbritannien London

Implantologi är ett komplext ämne som har blivit en viktig del av den vanliga tandvården under det senaste decenniet. Med den ökande efterfrågan från patienter, måste tandläkare fortsätta med fortsatt studier för att utrusta sig med nödvändig kompetens och kompetens för att ta itu med en rad olika fall. [+]

Översikt

Detta delprogram för 9 till 12 månader är utformat för att ge tandläkare självförtroendet när de placerar implantat och i slutändan förbättrar deras inkomster.

Vi tar dig genom teori, praktiska praktik, levande implantatplacering, fortlöpande mentorskap efter avslutad program och erbjuda möjlighet att resa till Grekland för en arbetsdag där du komplett komplexa fallimplantat på levande patienter. Vi ser till att du har kunskaper och förtroende för att slutföra komplexa implantatprocedurer vid din övning.

Metoder för studier

Det blandade lärandeprogrammet levereras online genom live-lärande, inspelade föreläsningar och e-lärande. Lärande orsaker är färdiga av experter från industrin och är tillgängliga från var som helst i världen.... [-]


Certifikat i Medical Office Management

American Heritage College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Orange Garden Grove Long Beach Oceanside + 2 fler

Studenterna kommer att få kunskap inom alla områden som är nödvändiga för medicinsk kontorsledning, inklusive terminologi, registerhantering, etiska problem och mer. Studenter som är inskrivna i kursen kommer att få kännedom om medicinsk terminologi och förstå medicinska språket i samband med de primära kroppssystemen. [+]

Medical Office Management

Studenterna kommer att få kunskap inom alla områden som är nödvändiga för medicinsk kontorsledning, inklusive terminologi, registerhantering, etiska problem och mer.

Studenter som är inskrivna i kursen kommer att få kännedom om medicinsk terminologi och förstå medicinska språket i samband med de primära kroppssystemen. Principer och procedurer som används i registerhantering inklusive papper och EMR (Electronic Medical Record) och EHR (Electronic Health Record) kommer att diskuteras utöver praktiska tillämpningar. Juridiska och etiska problem inom vården kommer att omfattas, inklusive HIPAA Compliance and Privacy Rules, Bedrägeri och missbruk. Begrepp om effektiv kommunikation kommer att inkluderas, liksom hur du skärmar och överför inkommande samtal och hanterar klagomål.... [-]


Tvärvetenskaplig nätet forskarutbildning certifikat i demens

Trinity College Dublin Online Education
Online Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

Syftet med Graduate Certificate i Demens är att underlätta för eleverna att utveckla en omfattande akademisk och evidensbaserad strategi för sin praktik, att kritiskt undersöka och kritik demensvård tjänster. [+]

Syftet med Graduate Certificate i Demens är att underlätta för eleverna att utveckla en omfattande akademisk och evidensbaserad strategi för sin praktik, att kritiskt undersöka och kritik demensvård tjänster. Konstruktionen är sådan att den kommer att främja samarbete mellan disciplinerna omvårdnad, medicin, arbetsterapi, socialt arbete och andra yrkesgrupper som arbetar med personer som lever med demens och deras familjer / närstående.

Akademiker i denna kurs, vid tillämpningen deras lärande, kommer att aktiveras för att främja och utveckla spetskompetens inom demensvården i sin praktik inställning på så sätt säkerställa att personer med demens leva ett värdigt och meningsfullt liv.... [-]


Certificate IV in Ageing Support

BCA National Training Group
Online och Campus-kombinerat Heltid 4 terminer January 2019 Australien Darwin

[+]

.

Villkor: 4

Mentorprogram

För mer information ladda ner hela kursguiden eller kontakta oss.

Internationella intag

Varje intag markerar början på en ny term. En term är 10 veckors studie följt av en 2 veckors paus i mellan termer med ytterligare 4 veckors paus över jul och nyår semester.

[-]

Avancerat certifikat i diagnostisk medicinsk sonografi

Washburn University
Online Online och Campus-kombinerat Heltid 12 månader August 2019 Amerikas förenta stater Topeka + 1 fler

Sonografi kan användas för att undersöka många delar av kroppen, såsom buken, bröst, kvinnligt reproduktionssystem, prostata, hjärta och blodkärl. Sonografi används alltmer vid upptäckt och behandling av hjärtsjukdomar, hjärtinfarkt och kärlsjukdom som kan leda till stroke. [+]

Vad är DMS?

Sonografi kan användas för att undersöka många delar av kroppen, såsom buken, bröst, kvinnligt reproduktionssystem, prostata, hjärta och blodkärl. Sonografi används alltmer vid upptäckt och behandling av hjärtsjukdomar, hjärtinfarkt och kärlsjukdom som kan leda till stroke.

Society of Diagnostic Medical Sonography (SDMS) definierar sonografi som en diagnostisk medicinsk procedur som använder högfrekventa ljudvågor (ultraljud) för att producera dynamiska visuella bilder av organ, vävnader eller blodflöde inuti kroppen. Denna typ av procedur kallas ofta som en sonogram eller ultraljudsskanning.

Varför välja Washburn University Diagnostic Medical Sonography Program?Alla didaktiska kursarbeten är färdiga i ett distansundervisning (on-line) formatVårt program har levererats i ett distansutbildning (on-line) format i över 11 årStudenter är berättigade att sitta för ARDMS eller CCICertifieringsexamen vid examenKlinisk utbildning kan vanligtvis ordnas nära studenter hemmaStudenterna arbetar nära med registrerad ultraljudsfakultetWashburn-fakulteten har över 70 års ultraljudserfarenhetWashburn University plats gör det möjligt för anknytning till stora medicinska centra, privata doktors kontor och kliniker och mindre gemenskapssjukhusStudenterna har ett stort antal kliniska erfarenheterEnligt den senaste SDMS Lönundersökningen är median lön siffror för sonografer $ 66.768Ackreditering... [-]

Examensbevis i hälsoinformationsteknik (hit)

Kennesaw State University
Online Campusstudier Heltid January 2019 Amerikas förenta stater Kennesaw

[+]

Certifikat 2019. Graduate Certificate in Health Information Technology Alla kurser i hälsoinformatikcertifikatet erbjuds både ansikte mot ansikte och online. Program Krav Online Graduate Ansökan - Det finns en återbetalas $ 60 ansökningsavgift. Transkript - Officiella utskrifter från varje högskola och / eller universitet du har deltagit i. Måste vara i ett förseglat kuvert från institutionen eller skickas elektroniskt från institutionen direkt. Återuppta - (Kan laddas upp till online-ansökan) [-]

Åldersvård

Imagine Education Australia
Campusstudier January 2019 Australien Gold Coast Brisbane

Imagine: s fakultet för samhällstjänster levererar utbildning i certifikat III och IV i åldersvård och hem [+]

Föreställ dig en karriär inom samhällstjänster

Imagine: s fakultet för samhällstjänster levererar utbildning i certifikat III och IV i åldersvård och hem

Certifikat III i individuellt stöd (åldrande, hem och gemenskap)Certifikat IV i åldringsstödCertifikat IV i åldringsstöd (uppgradering) [-]

Certifikat i tillämpad beteendeanalys (aba)

Michigan School of Professional Psychology
Campusstudier Heltid Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Farmington Hills + 1 fler

Certifikatet i tillämpad beteendeanalys (ABA) ger studenterna med förberedelser för att bli en certifierad Behavior Analyst (BCBA). [+]

Den Certifikat i tillämpad beteendeanalys (ABA) ger studenterna beredningen att bli en Board Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs behövs för att arbeta med personer med autism, andra utvecklingsstörningar, traumatiska hjärnskador (Tbis) och olika beteende utmaningar i polikliniker, sjukhus, skolor och bostadsområden inställningar behandling över hela USA och internationellt.

MiSPP erbjuder ett intyg program i ABA som förbereder eleverna att sitta för den internationella undersökning för att bli BCBAs. MiSPP s ABA certifikatprogram kombinerar 18 timmar kredit kurser som godkänts av beteendeanalys Certification Board (BACB) och en 1000-timmars praktik erfarenhet. Studenter kan slutföra ABA certifikat 18 månader (5 terminer) tar en kurs per termin tillsammans med fyra terminers Practicum erfarenhet.... [-]