Certifikat på internet Oceanien

Hitta certifikat på internet Oceanien 2019

Ett certifikat är ett kort akademiskt program som hjälper studenterna få den utbildning de behöver för att kvalificera sig för befordringar på jobbet eller för att komplettera deras nuvarande akademiska utbildning. Dessa program kan vanligtvis slutföras på mindre än ett år.

På andra sidan Atlanten, har diskussionen om online-kurser och deras potential för att omstrukturera den högre utbildningen pågått under en tid. Kurser är uppbyggda som veckovis online konferenser, kommunikation med kursens lärare och andra elever sker i en virtuell inlärningsmiljö. De online-kurser är avsedda att passa runt din kalender, du tillgång till kursen när det är lämpligt för dig.

På grund av de många länder inom Oceanien, orsakar arbete och arbete lagar tillstånd skiljer sig mycket, med uppgifter om möjligheter i vissa länder vara begränsad. Australien och Nya Zeeland är de mest avancerade länderna i området.

Certifikat Oceanien på internet

Läs Mer

Certifikat i hälsa

New Zealand Tertiary College
Online Heltid 22 veckor March 2019 Nya Zeeland Auckland

Syftet med detta program är att utveckla yrkesmässiga, etiska och högklassiga sjukvårdsassistenter som har en stark grund för kunskap och övning. Eleverna kommer att bli mottagliga för sina kunders föränderliga behov och kunna tillhandahålla enastående personcentrerad vård under ledning av en hälsovårdspersonal. [+]

Syftet med detta program är att utveckla yrkesmässiga, etiska och högklassiga sjukvårdsassistenter som har en stark grund för kunskap och övning. Eleverna kommer att bli mottagliga för sina kunders föränderliga behov och kunna tillhandahålla enastående personcentrerad vård under ledning av en hälsovårdspersonal.

KurserHW301 Den etiska och professionella vårdassistentenHW302 Byte av sjukvårdHW303 Personcentrerad vård 1HW304 Hälsovillkor 1HW305 Sårbara KlienterHW306 Client Independence in HealthcareHW307 Whanaas roll i positiva hälsoutgångarHW308 Hälsa och säkerhet i en hälso- och sjukvårdsinställningHW406 Kulturellt lämplig och säker vårdHW310 Hälsa och välbefinnande i praktiken 1Inresa kriterier... [-]

Certifikat inom hälsa och välbefinnande: Avancerat stöd (Nivå 4)

New Zealand Tertiary College
Online Heltid 22 veckor March 2019 Nya Zeeland Auckland

Syftet med detta program är att utveckla samarbetande avancerade sjukvårdsassistenter som är aktiva bidragsgivare inom sina lag och större arbetsplatser. Eleverna blir ledare inom sina områden, leder sig själva och andra till att ge avancerad, personcentrerad vård, positiv organisationsförändring och förbättring av vårdkvaliteten för kunder med komplexa behov. [+]

Syftet med detta program är att utveckla samarbetande avancerade sjukvårdsassistenter som är aktiva bidragsgivare inom sina lag och större arbetsplatser. Eleverna blir ledare inom sina områden, leder sig själva och andra till att ge avancerad, personcentrerad vård, positiv organisationsförändring och förbättring av vårdkvaliteten för kunder med komplexa behov.

KurserHW401 Samarbete inom sjukvårdenHW402 Den värderade sjukvårdsassistentenHW403 Personcentrerad vård 2HW404 Hälsovillkor 2HW405 Kundens röstHW406 Kulturellt lämplig och säker vårdHW407 Ledarskap i sjukvårdenHW408 Riskhantering och säkerhetHW511 Medicin i äldreomsorgen (valfri)HW512 Demensvård (valfri)HW513 Palliativ vård (valfri)HW410 Hälsa och välbefinnande i praktiken 2Inresa kriterier... [-]

Certificate IV in Ageing Support

BCA National Training Group
Online och Campus-kombinerat Heltid 4 terminer January 2019 Australien Darwin

[+]

.

Villkor: 4

Mentorprogram

För mer information ladda ner hela kursguiden eller kontakta oss.

Internationella intag

Varje intag markerar början på en ny term. En term är 10 veckors studie följt av en 2 veckors paus i mellan termer med ytterligare 4 veckors paus över jul och nyår semester.

[-]