Filter
Certificate
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa 2 certifikaten i Medicinsk vetenskap 2019

Akademiska certifikat förkortas utbildningsprogram som låter eleverna få fördjupad kunskap inom ett fokuserat område. Certifikat kan fyllas i ungefär ett år och kan tas före grundutbildning eller forskarutbildning som ett sätt att övergå till ett fullständigt program.

Vad är ett certifikat i medicinsk vetenskap? Den här typen av certifikat kan vara i början av din karriär som en medicinsk forskare. Vissa människor kan få detta certifikat för att öka sina chanser att bli antagen till en medicinsk skola kvalitet där de kan föra en doktorsexamen. Ämnen som behandlas i detta intyg program kan omfatta kemi, biologi, fysik, farmakologi, och annan vetenskap och medicin relaterade ämnen. Kurser kan vara ganska avancerad och din undervisning kan också inkludera MCAT beredning om du planerar att ansöka till läkarutbildningen efter att ha fått certifikatet.

Att få ett certifikat i medicinsk vetenskap kan vara ett stort steg mot en lång, givande karriär inom medicinen.Oavsett om du väljer att bli en medicinsk forskare eller använda certifikatet för att öka dina chanser att få till en bra läkarutbildningen, kan detta certifikat hjälpa kvalificera dig för välbetalda, positioner hög efterfrågan inom medicinen.

Certifikat program kan generellt kostar mindre än längre program bara för att de kräver färre kredit timmar. Du kan ta reda på den exakta kostnaden för kurser och ett certifikat genom institutionen du delta.

Efter att ha fått ett certifikat i medicinsk vetenskap, kan du åka på att driva ett stort antal yrken inom det medicinska området. Många mottagare av detta certifikat går till medicinsk skola där de får en doktorsexamen och fortsätta att arbeta som vårdpersonal i en specialitet område medicin. Du kan också satsa på en karriär som en medicinsk forskare, som huvudsakligen består av forskning och kliniska prövningar som syftar till att målet att förbättra hälsan hos patienter överallt.

Bedriva en medicinsk vetenskap certifikat för att främja eller starta din karriär inom medicinen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Medicinsk vetenskap

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Att visa effektiviteten och säkerheten hos nya medicinska produkter är en kritisk del av utvecklingsprocessen för medicinsk produkt och kräver stora resurser att uppnå. V ... [+]

Översikt

Att visa effektiviteten och säkerheten hos nya medicinska produkter är en kritisk del av utvecklingsprocessen för medicinsk produkt och kräver stora resurser att uppnå. Vårt program fyller ett växande behov av professionellt lärande som säkerställer utformning och genomförande av kliniska prövningar för framgång. Läroplanen ger en övergripande kunskap om att samordna, övervaka och hantera en klinisk prövning inom ramen för god klinisk praxis och regelverkskrav. En praktikutbildning ger en ovärderlig capstone-upplevelse för certifikatet.

Vem ska anmäla sigArbetande yrkesverksamma som är intresserade av att övergå till kliniska prövningsarenanSjuksköterskor som är intresserade av att utöka sina karriärmöjligheterForskare och tekniker som vill öka tjänsteeffekten inom det kliniska forskningsområdetMedicinska produktutvecklingspersonal som behöver arbetskunskap om kliniska prövningarHälso- och sjukvårdspersonal och allierade vårdpersonalKarriär Insight... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
12 - 18 månader
Internet
Läs mer på svenska
Washburn University

Sonografi kan användas för att undersöka många delar av kroppen, såsom buken, bröst, kvinnligt reproduktionssystem, prostata, hjärta och blodkärl. Sonografi används alltm ... [+]

Vad är DMS?

Sonografi kan användas för att undersöka många delar av kroppen, såsom buken, bröst, kvinnligt reproduktionssystem, prostata, hjärta och blodkärl. Sonografi används alltmer vid upptäckt och behandling av hjärtsjukdomar, hjärtinfarkt och kärlsjukdom som kan leda till stroke.

Society of Diagnostic Medical Sonography (SDMS) definierar sonografi som en diagnostisk medicinsk procedur som använder högfrekventa ljudvågor (ultraljud) för att producera dynamiska visuella bilder av organ, vävnader eller blodflöde inuti kroppen. Denna typ av procedur kallas ofta som en sonogram eller ultraljudsskanning.

Varför välja Washburn University Diagnostic Medical Sonography Program?Alla didaktiska kursarbeten är färdiga i ett distansundervisning (on-line) formatVårt program har levererats i ett distansutbildning (on-line) format i över 11 årStudenter är berättigade att sitta för ARDMS eller CCICertifieringsexamen vid examenKlinisk utbildning kan vanligtvis ordnas nära studenter hemmaStudenterna arbetar nära med registrerad ultraljudsfakultetWashburn-fakulteten har över 70 års ultraljudserfarenhetWashburn University plats gör det möjligt för anknytning till stora medicinska centra, privata doktors kontor och kliniker och mindre gemenskapssjukhusStudenterna har ett stort antal kliniska erfarenheterEnligt den senaste SDMS Lönundersökningen är median lön siffror för sonografer $ 66.768Ackreditering... [-]
Amerikas förenta stater Topeka
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
12 månader
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska