Filter
Certificate
Amerikas förenta stater Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta certifikat i Massageterapi på deltid i USA 2019/2020

Certifikatprogram är utbildningsprogram som hjälper studenter att få kunskap och erfarenhet under ledning av kvalificerade personer. Vissa studenter går dessa program för att få de färdigheter som behövs för att avancera inom sina yrken.

En elev som är intresserad av en hands-on, hjälpande karriär kanske vill överväga området för massagebehandling. Kursen för detta fält innefattar kunskap om anatomi och massagemodaliteter för användning i terapeutiska och avslappningsinställningar.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Certifikat i Massageterapi på deltid i USA

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Massageterapi, Amerikas förenta stater

National University of Health Sciences

Massageprogrammen vid National University ger grundlig träning i alla områden som är nödvändiga för att träna framgångsrikt som professionell massageterapeut. Vår distink ... [+]

Programöversikt

Massageprogrammen vid National University ger grundlig träning i alla områden som är nödvändiga för att träna framgångsrikt som professionell massageterapeut. Vår distinkta läroplan ger dig en grundlig grundning inom anatomi och fysiologi, omfattar studier av massageteori och historia och erbjuder omfattande träning i klinisk massage samt affärspraxis och etik. Du kommer att vara beredd att omedelbart arbeta i alla vårdinrättningar eller för egenföretagande.

Curriculum

Du kan tjäna din certifiering i massageterapi på 3 trimester eller bara ett år med praktiska kvällskurser. Eller om du har tjänat dina allmänna utbildningskrav mot en tvåårig examen vid ett annat college kan du tjäna en associate of Applied Science Degree i massageterapi genom att slutföra vårt program.... [-]

Amerikas förenta stater Lombard Sankt Petersburg
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska