Filter
Certificate
Frankrike Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa certifikaten i Frankrike 2019

Certifikatprogram är utbildningsprogram som hjälper studenter att få kunskap och erfarenhet under ledning av kvalificerade personer. Vissa studenter går dessa program för att få de färdigheter som behövs för att avancera inom sina yrken.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Certifikat i Frankrike

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)

Syftet med Certificate of Special Studies i osteopati Sports är att uppnå en betydande grad av kontroll för att integrera de olika idrottsanläggningar som en nyckelspelar ... [+]

Kroppen av en hög nivå sport är som en klocka system där den minsta sandkorn bara stoppa driften av intensiv fysisk aktivitet. Det är väl etablerat osteopati intresse i balansen mellan sport och förbättra och bibehålla prestanda. Således, fler och fler idrottare, idrottsanläggningar, idrottsföreningar, förbund och vårdcentraler förlitar sig på den expertis som osteopat.

Syftet med specialiserade studier Certificate i osteopati Sports är attuppnå en betydande grad av kontroll för att integrera de olika idrottsanläggningar som en nyckelspelare.

Efter denna utbildning kommer du att kunna:

Mastering specificitet idrottsfysiologi; Behandla sport som helhet; Återställa bristfällig rörlighet att låta regelbundet försökt att behålla sin optimala balans kropp; Integrera tvärvetenskapliga vårdteam på sjukhus, kliniker och idrottsanläggningar. ... [-]
Frankrike Paris
September 2019
Franska
Heltid
18 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska