Filter
Certificate
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa 4 certifikaten i Farmaci 2019

Certifikat program erbjuda studenterna många fördelar. Först, ett intyg program vanligtvis bara tar några veckor till flera månader att slutföra. En annan fördel med denna väg studien är intensiv on-the-job training. Klasser balanseras med praktisk erfarenhet av lärande.

Vad är ett certifikat i apoteket? Personer som tycker om att arbeta inom läkemedelsindustrin kommer att få lära sig färdigheter som krävs för att dosera medicin till kunder eller sjukvårdspersonal. Ett intyg Programmet erbjuder kurser som lär eleverna hur man samla in den information som behövs för att fylla en medicin, mäta rätt mängd medicin för recept och paket och etikett recept. Studenter i ett intyg program kommer också att lära sig att organisera medicin inventering och informera farmaceut eventuella brister. Genom klasser och praktisk utbildning, individer lär sig också hur man behandlar försäkringsfordringar och förvärra vissa mediciner under ledning av farmaceuter.

En av de största fördelarna med att fylla i ett intyg i farmaci är enklare tillgång till ett jobb. Även om vissa stater inte kräver certifiering för att vara ett apotek tekniker, gör certifieringen det lättare att få jobb.

Kostnaden för att få ett certifikat i apotek varierar. Detta beror på att det beror på var certifikatet är klar. Yrkesskolor och högskolor erbjuder certifikatprogram och distansutbildning är också tillgänglig.

Att bli ett apotek tekniker är en av de bästa karriärer tillgängliga efter att ha avslutat ett certifikat i farmaci. Apotekstekniker får arbeta i retails apotek, såsom de som finns i livsmedelsbutiker och allmänna handelsvaror butiker. En god majoritet av apotek tekniker arbetar på apotek och droghandel. Sjukhus och öppenvård sjukvården använder också apotekstekniker. De flesta apotek tekniker arbetar heltid på sina fötter hela dagen; dock kan en del väljer att arbeta deltid.En åldrande befolkning innebär att behovet av apotek tekniker är på uppgång.

Det finns många institutioner som detta certifikat. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

4 Resultat i Farmaci

NZMA

Denna kvalifikation förbereder kandidater för att starta en karriär inom apoteket. Kursen omfattar klassrum och praktiskt lärande, med omfattande praktik inom apotekindus ... [+]

Detta 60-veckors program erbjuds på NZMA : s Auckland North Shore, Auckland Symonds St, Hamilton och Christchurch campus.

Vad ska jag lära mig?

Denna kvalifikation förbereder kandidater för att starta en karriär inom apoteket. Kursen omfattar klassrum och praktiskt lärande, med omfattande praktik inom apotekindustrin. Det finns sex moduler, med 400 timmars arbetslivserfarenhet integrerad i programmet. Förutom arbetslivserfarenheten är eleverna berättigade till en praktik på sex veckor som arrangeras av fakulteten.

Program innehåll innehåller:

• Apotekslagstiftning

• Dispenseringsprocesser

• Apotekshälsa och läkemedel mot disken

• Avancerad doseringsteknik... [-]

Nya Zeeland Manukau Auckland Hamilton Christchurch  + 1 Mer
Juli 2019
Heltid
60 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Brighton College

Med utbildning inom apotekstekniker hjälper du licensierade apotekare att tillhandahålla medicin och andra hälsoprodukter till patienter. Du kommer att skapa och uppdater ... [+]

Med utbildning inom apotekstekniker hjälper du licensierade apotekare att tillhandahålla medicin och andra hälsoprodukter till patienter. Du kommer att skapa och uppdatera patienters hälso- och försäkringsinformation i datorn och kommunicera med försäkringsbolag för att erhålla betalning för receptbelopp. Du kommer också att mäta, blanda, paketera, märka och leverera droger. Om du letar efter onlineapotektekniker kurser som kan hjälpa dig att förbereda nya möjligheter inom området, hittar du vad du behöver på Brighton College .

Varför vårt program för apotekstekniker är bättre än andra läkemedelskollegiers skolor?

Som ett av landets ledande Pharmacy Tech skolor erbjuder vi dig allt du behöver för att lyckas inom detta område, inte bara en överblick över grunderna som många andra Pharmacy Tech skolor. Vi fortsätter att arbeta med dig även efter examen och ger jobb assistans när du är redo. Genom våra partnerskap får du också möjlighet att delta i externship med ett av de största apoteken i landet. Du hittar inte ett mer komplett, högre kvalitet Pharmacy Tech träningsprogram någonstans./>... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
September 2019
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Academy New Zealand

Nya Zeelands Certificate i farmaci (Apotekstekniker) - Nivå 5 är NZQA godkända kvalifikationer som krävs för att bli ett apotek Dispensary tekniker. Vår kurs lär dig alla ... [+]

Din karriär inom apoteksbranschen börjar här

Nya Zeelands Certificate i farmaci (Apotekstekniker) - Nivå 5 är NZQA godkända kvalifikationer som krävs för att bli ett apotek Dispensary tekniker.

Vår kurs lär dig alla de nödvändiga tekniska färdigheter och farmaceutiska kunskaper för att bli en Apotekstekniker och Academy Nya Zeeland är ett av de enda skolor i Nya Zeeland erbjuder denna efterfrågade kvalifikationer.

Det finns massor av jobb i Nya Zeeland för kvalificerade Apotektekniker och vi är stolta över att ha 93% av våra studenter arbetar i branschen.

Kursinnehåll Bearbetnings recept - Beräkningar - Hantering läkemedel - Lagstiftning - Compounding - kundrådgivning - Läkemedel - Mänskliga biologistudenter kommer att genomföra apotek arbetslivserfarenhet med några av Nya Zeelands ledande apotek och vi är fast beslutna att hjälpa studenter i apoteks karriärer. Karriärmöjligheter Apotekstekniker - Apotek Retail Assistant - Apotek Retail köpare - Läkemedels representant - Tillverkning Apotekstekniker Certifikat NZ Certificate i Apotekstekniker Level 5 - NZ Certificate i Apotekstekniker Nivå 4 - NZ Certificate i farmaci (Introduction to Pharmacy Practice) Nivå 3 Inträdeskriterier ... [-]
Nya Zeeland Auckland
Juli 2019
Heltid
54 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Att visa effektiviteten och säkerheten hos nya medicinska produkter är en kritisk del av utvecklingsprocessen för medicinsk produkt och kräver stora resurser att uppnå. V ... [+]

Översikt

Att visa effektiviteten och säkerheten hos nya medicinska produkter är en kritisk del av utvecklingsprocessen för medicinsk produkt och kräver stora resurser att uppnå. Vårt program fyller ett växande behov av professionellt lärande som säkerställer utformning och genomförande av kliniska prövningar för framgång. Läroplanen ger en övergripande kunskap om att samordna, övervaka och hantera en klinisk prövning inom ramen för god klinisk praxis och regelverkskrav. En praktikutbildning ger en ovärderlig capstone-upplevelse för certifikatet.

Vem ska anmäla sigArbetande yrkesverksamma som är intresserade av att övergå till kliniska prövningsarenanSjuksköterskor som är intresserade av att utöka sina karriärmöjligheterForskare och tekniker som vill öka tjänsteeffekten inom det kliniska forskningsområdetMedicinska produktutvecklingspersonal som behöver arbetskunskap om kliniska prövningarHälso- och sjukvårdspersonal och allierade vårdpersonalKarriär Insight... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
Öppen antagning
Heltid
12 - 18 månader
Internet
Läs mer på svenska