Hälsointyg

Det finns många hälsointyg som erbjuds i ett stort antal medicinska skolor och universitet runt om i världen. Certifikat tjänar en mängd olika ändamål för olika elever: de används ibland för att överbrygga klyftan mellan olika faser av akademiska studier eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns hälsointyg i en mängd olika ämnen i omvårdnad, farmaci, odontologi, medicin, biokemi, Alternativ medicin, radiologi, första hjälpen och många fler. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta din sökning genom att titta på de mest populära hälsointyg som anges nedan.

Nya certifikat inom hälsovård

University of Southern California Gould School of Law

Online Health Care Compliance Certificate

Augusti 1, 2018
USCs online Health Care Compliance Certificate är för inhemska JD-kandidater och internationella studenter som vill fokusera på överensstämmelse för vårdinrättningar och organisationer.

University of New Brunswick College of Extended Learning

Applied Behavior Analysis Certificate Program

Juli 6, 2018
Certifikatprogrammet för tillämpad beteendeanalys (ABA) kommer att förbereda individer för karriärer som kompetenta assistentbeteendeanalytiker.

NZMA

Nya Zeeland Certifikat I Apotekstekniker (nivå 5)

Juli 3, 2018
Denna kvalifikation förbereder kandidater för att starta en karriär inom apoteket. Kursen omfattar klassrum och praktiskt lärande, med omfattande praktik inom apotekindustrin.

Universitet i Sverige

Ändra plats