Hälsointyg

Det finns många hälsointyg som erbjuds i ett stort antal medicinska skolor och universitet runt om i världen. Certifikat tjänar en mängd olika ändamål för olika elever: de används ibland för att överbrygga klyftan mellan olika faser av akademiska studier eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns hälsointyg i en mängd olika ämnen i omvårdnad, farmaci, odontologi, medicin, biokemi, Alternativ medicin, radiologi, första hjälpen och många fler. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta din sökning genom att titta på de mest populära hälsointyg som anges nedan.

Nya certifikat inom hälsovård

American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Certificate of Chinese Medicine Philosophy

December 7, 2018
Målet med certifikatet för kinesisk medicinfilosofi är att introducera begreppen och filosofierna av traditionell kinesisk medicin. Detta icke-examensprogram består av tre kurser inom akupunkturteori och filosofi.

International Nurse Training

Certifikat IV i åldringsstöd

November 8, 2018
Denna kurs återspeglar rollen som stödarbetare som fullföljer specialiserade uppgifter och funktioner i åldrade tjänster. antingen i bostads-, hem- eller samhällsbaserade miljöer. Arbetstagarna tar ansvar för sina egna utgångar inom ramen för definierad organisation och underhåller kvalitetsservice genom utveckling, förenkling och granskning av individu… [+]ell serviceplanering och leverans. [-]

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tillämpad medicinsk bildanalys (PgCert, PgProfDev - Online Learning)

Oktober 19, 2018
Programmet syftar till att sprida kunskap, färdigheter och förståelse för medicinsk bildanalys, vilket möjliggör effektiv och effektiv medicinsk bildanalys som kan användas både kliniskt och kommersiellt.

Universitet i Sverige

Ändra plats