Hälsointyg

Det finns många hälsointyg som erbjuds i ett stort antal medicinska skolor och universitet runt om i världen. Certifikat tjänar en mängd olika ändamål för olika elever: de används ibland för att överbrygga klyftan mellan olika faser av akademiska studier eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns hälsointyg i en mängd olika ämnen i omvårdnad, farmaci, odontologi, medicin, biokemi, Alternativ medicin, radiologi, första hjälpen och många fler. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta din sökning genom att titta på de mest populära hälsointyg som anges nedan.

Nya certifikat inom hälsovård

Mildred Elley

Praktiskt Omvårdnadsprogram (LPN)

Maj 9, 2018
Sjukvårdsekonomi är ett av de snabbast växande karriärområdena i landet. Programmet för praktiskt omvårdnadscertifikat är ett kreditbärande, högskoleplan som förbereder sina kandidater för licens som praktisk sjuksköterska (LPN) i staten New York. Kandidater från detta Praktiska Nursing Certificate Program kommer att vara väl förberedda för framgångsri… [+]k godkännande av NCLEX-PN undersökning, licensure som en LPN i New York State, och efterföljande anställning i fältet. [-]

London South Bank University

PgCert I Autism

Maj 8, 2018
Denna deltid doktorandkvalificering fokuserar på pedagogiska processer och praxis inom området autism, funktionshinder och speciella utbildningsbehov.

James Cook University Online

Online Graduate Certificate Of Nursing

Maj 2, 2018
James Cook Universitys online Graduate Certificate of Nursing kommer att ge dig den boost som du behöver för att uppnå dina professionella mål i dagens snabba hälsovårdssystem.

Universitet i Sverige

Ändra plats