Hälsointyg

Det finns många hälsointyg som erbjuds i ett stort antal medicinska skolor och universitet runt om i världen. Certifikat tjänar en mängd olika ändamål för olika elever: de används ibland för att överbrygga klyftan mellan olika faser av akademiska studier eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns hälsointyg i en mängd olika ämnen i omvårdnad, farmaci, odontologi, medicin, biokemi, Alternativ medicin, radiologi, första hjälpen och många fler. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta din sökning genom att titta på de mest populära hälsointyg som anges nedan.

Nya certifikat inom hälsovård

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tillämpad medicinsk bildanalys (PgCert, PgProfDev - Online Learning)

Oktober 19, 2018
Programmet syftar till att sprida kunskap, färdigheter och förståelse för medicinsk bildanalys, vilket möjliggör effektiv och effektiv medicinsk bildanalys som kan användas både kliniskt och kommersiellt.

Washburn University

Avancerat certifikat i diagnostisk medicinsk sonografi

Oktober 17, 2018
Sonografi kan användas för att undersöka många delar av kroppen, såsom buken, bröst, kvinnligt reproduktionssystem, prostata, hjärta och blodkärl. Sonografi används alltmer vid upptäckt och behandling av hjärtsjukdomar, hjärtinfarkt och kärlsjukdom som kan leda till stroke.

The Institute for Clinical Social Work

Certifikat i psykodynamiska teorier

Oktober 10, 2018
ICSWs Student-at-Large-program är utformat för yrkesverksamma eller kliniker som är intresserade av att lära sig psykodynamiska teorier. Våra kurser undervisas av vår fakultet, som är experter inom psykisk hälsa. Studenter kan anmäla sig i någon kurs utom för fallskonferenser som omfattas av instruktörsbehörighet. Studenter kan få ett examensbevis … [+]eller CEU-poäng. Högst fyra kurser kan överföras för krediter till vår magister- eller doktorandprogram. Studenter som planerar att matriculate i våra doktorandprogram eller masterprogram är skyldiga att uppfylla alla överföringskrav och komplettera alla komponenter i ansökan för våra program. [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats