Läs den officiella beskrivningen

Den här korta CertHE Healthcare Management-kursen är den perfekta introduktionen för att blanda utmaningarna i både hälsa och ledning. Med en vägledande studieperiod på bara 16 månader kan detta program slutföras som fristående kvalifikation eller användas som en steg till vår fullständiga BSc (Hons) Healthcare Management-grad.

Under hela programmet kommer du att bli medveten om aktuella hälsovårdsämnen, samtidigt som du börjar skapa kontakter med nutida hälsovårdsproblem och deras interaktion med företag och ledning. Du kommer också att få en förståelse för förvaltningsämnen, inklusive ekonomi och företagsledning. Du kommer att lära dig att känna igen de viktigaste utmaningarna i samband med vårdhantering samt hur du kommunicerar dina idéer både muntligt och i samband med en skriftlig presentation.

Förutom den ämnesspecifika kunskapen du får kommer du också att utveckla ett brett utbud av överlåtbara karriärrelaterade färdigheter, inklusive förmågan att förstå data, lösa problem och lära dig att kommunicera och diskutera problem i en professionell miljö .

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Ett certifikat för högre utbildning i Healthcare Management är det perfekta sättet att förbättra ditt CV och eventuellt komma framåt i din karriär på kort tid. Under hela programmet förbättrar du dina färdigheter inom kommunikation, datakunskap, datatolkning, problemlösning och självmotivation.

Programmet kan vara det första steget mot en karriär inom sjukhushantering, öppenvård och folkhälsa, supporttjänstemän och många fler roller inom näringsliv och hälsa.

Ingångskrav

Vi anser att utbildning ska vara tillgänglig för alla, så vi erbjuder en öppen inresa, vilket innebär att du inte behöver några tidigare akademiska kvalifikationer för att starta vår Certhe Healthcare Management kurs.

Du kommer att få starta CertHE Healthcare Management kurs och göra en bedömning av om det är rätt för dig under de första tre veckorna. Du måste skicka din första uppsättning uppsättning under den här tiden för att fortsätta med dina studier.

Om engelska inte är ditt första språk, ska din engelska förmåga motsvara ett IELTS (Academic) -resultat på 6,0.

Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du behöver inte bevisa din kunskap om engelska om du är medborgare i eller om du har fullgjort en examen motsvarande en brittisk examen i något av dessa länder.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Vi vill ge dig möjlighet att uppleva en University of Essex Online kurs för en 21-dagars provperiod. Därför har vi introducerat vår pengarna tillbaka garanti. Om du börjar kursen och bestämmer att den inte är för dig under de första tre veckorna får du full återbetalning.

Lärande och bedömning

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, studeringsalternativ väljs och modulens tillgänglighet. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är ett 100% online universitet använder vi en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform gör det möjligt för både studenter och handledare att aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning i stället för tentor. Hälsovårdsarbete är baserade på verklig arbetslivserfarenhet och utvärderas av lärare kontinuerligt.

Du är alltid medveten om din nuvarande provisoriska betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången med dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras.

Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din kurs. Vi uppnår detta genom att:

  • Visa dina betyg tydligt i din klassbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen
  • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din lärobok alltid är aktuell
  • utvärdera ditt arbete genom hela modulen istället för att vänta på slutet av års tentor
  • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
  • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.

Program undervisas på:
Engelska

Se 10 fler kurser från University of Essex Online »

Senast uppdaterad December 25, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Jan. 2020
Duration
16 månader
Deltid
Pris
6,160 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum