Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Utfall

Tjäna en grad för utmanande hälsa chefer
Bachelor of Science i hälsovårdsekonomi gradprogrammet betonar både de konceptuella och analytiska färdigheter som krävs för att hantera olika verksamheter och utveckla processer inom nutida vårdorganisationer. De kandidatexamen inom hälsovårdsutbildningen, som erbjuds av kollegiet för omvårdnad och hälsovård, undersöker strukturen hos olika vårdorganisationer, liksom hur man strategiskt genomför nya processer, arbetar inom en vårdorganisation och samarbetar med andra vårdorganisationer.

Denna BS i Hälsovård Administration grad förbereder dig för att komma in i hälsovårdsförvaltningen fältet genom att betona konceptuella och analytiska färdigheter som krävs för att hantera nutida hälsovård organisationer.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Vet vad som gör sjukvårdsarbete
Bachelor of Science i vårdadministration grad innehåller utredande och erfarenhetsmöjligheter i projektledning, lagarbete och ledarskap. Du har möjlighet att få en fördjupad förståelse för olika hälsovårdsorganisationers struktur och inre arbete. Undersök genomförandet av framgångsrika förvaltningsstrategier inom branschen, tillsammans med de ledarskap som behövs för att arbeta i team, leda och bygga tvärfunktionella lag och underlätta samverkande beslutsfattande.

Vad du får lära

Undersök strategier och strukturer för hälso- och sjukvården
I kandidatexamen i sjukvårdsprogrammet lär du dig:

  • Dynamiken och strukturen hos olika vårdorganisationer
  • Hur offentliga, privata och sociala styrkor bildar hälsovårdssystem
  • De finansiella frågorna som påverkar vården, inklusive tredje partens betalare
  • Strategier för arbete inom och mellan många hälsovårdssektorer

Karriär Resultat

Förbered dig för tillträde till vårdhantering
Du kan vara förberedd för tillsynsövervakning och mellannivå ledningsroll i sjukvårdsorganisationer efter framgångsrikt slutförande av kandidatexamen i vårdutbildningsprogram. Om du letar efter en karriär inom sjukvårdsadministrationen eller för att gå vidare från kliniska jobb till övervakningsroller, kan det här vara den perfekta BS i sjukvårdsprogrammet för dig. Kandidater kan vara förberedda för administrativa positioner på administrativ nivå på sjukhus, kliniker, långtidsvård, polikliniska anläggningar, läkarkontor, psykiatriska organisationer, försäkringsbolag, offentliga och offentliga hälsovårdsorgan och andra typer av hälsovårdsorganisationer.

Om du vill förbereda dig för att gå vidare till en magisterexamen för att få högre hälso- och sjukvårdsledning och ledande befattningar, överväg då att anmäla dig till dessa kandidatexamen i vårdhögskolan som förberedelse.

program platser

Campus
Gå med i Grand Canyon Universitys livliga och växande campusgemenskap, med dagskurser utformade för traditionella studenter. Fördjupa dig i en fullständig grundutbildning, komplett med läroplan utformad inom ramen för vår kristna världsutsikt. Nya moderna klassrum, boende i svitstil, populära matställen, simhallar i utväg och fokus på att skapa ett dynamiskt studentliv gör GCU till ett överlägset val för gymnasieskolan och överföringsstuderande. Spännande evenemang, välkända gästtalare och avdelning I-friidrott utreder den traditionella studentupplevelsen. Vårt välkomna campusgemenskap är den perfekta platsen för att hitta ditt syfte.

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Upplysningar om campusprogram

Program undervisas på:
Engelska

Se 25 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum