Bsc i omvårdnad (rn till bsn)

Grand Canyon University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bsc i omvårdnad (rn till bsn)

Grand Canyon University

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Bachelor of Science in Nursing (RN till BSN)
Om du är en registrerad sjuksköterska med en associerad examen, examensbevis eller certifiering (endast internationella sjuksköterskor), som vill uppnå ytterligare yrkesutövning och hälsovetenskapsteori, kan Grand Canyon University (GCU) RN till BSN online-program vara det du söker . Formatet och kurser i College of Nursing and Health Care Professions BSN är skräddarsydda för att tillgodose behoven hos RN-vuxenlärare och för att maximera de styrkor som arbetsnäringen RN har.

Kandidatexamen i omvårdnad (BSN) utbildas genom att praktisera sjuksköterskor och experter inom sina respektive områden som delar kunskap och erfarenhet inom klinisk patientvård, hälsovård och professionell omvårdnad och ledarskap. BSN-kursen hjälper dig att få en övergripande bild av patientvårdspraxis för att hjälpa dig att stärka din förmåga att ta hand om patienter, ta upp mer ansvarsområden i sjukhus eller vårdorganisation eller förbereda dig för att gå vidare till en magisterexamen.

BSN och MSN hos GCU är ackrediterade av kommissionen om kollegial vårdutbildning (CCNE). Välj stater kan ha ytterligare krav att uppfylla sina normer; referera din anmälan avtal eller kontakta GCU för mer information. GCU: s ackrediterade program är anpassat till standarder som fastställts av American Association of Nursing Colleges.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Anmäl dig till en ackrediterad, AACN-riktad kursplan
GCU: s ackrediterade RN till BSN online-program fokuserar på tillämpning av klinisk resonemang, forskning, bevisbaserad praxis, samarbete och ledarskap. Som student i RN till BSN-programmet utforskar du effektiva kommunikationsstrategier som demonstreras genom inter-professionell praxis, kritiskt tänkande, etiskt beslutsfattande, andlighet i vården, vårdhantering och tjänarledarskap.

Du har möjlighet att demonstrera förståelse av koncept genom erfarenhetsinlärning och indirekt övning av erfarenheter som främjar möjligheter i sjukdomsförebyggande, kvalitetsförbättring, informationshantering och ledarskapsutveckling. Yrkesutövning erfarenheter sker i en capstone / praktikum under överinseende av en godkänd mentor och kursfakultet.

Vad du får lära

Bachelor of Science in Nursing (RN till BSN)
De kliniska och vårdprinciperna du lär dig i detta BSN-program inkluderar:

  • Familjcentrerade hälsofrämjande problem
  • Metoder för att ta hälsa historia, dokumentation, fysiska undersökningar och screenings
  • Tillämpad statistik för vård, inklusive analys av varians, regression, provtagningsmetoder och mer
  • Kritisk granskning av forskningsstudier och deras tillämpningar på klinisk praxis
  • Vårdledarskap och utveckling
  • Inverkan av samhälls- och yrkesstyrkor på vården

Karriär Resultat

Välj en utbildning som ger dig större alternativ
Efter examen från det ackrediterade RN till BSN-programmet har du blivit utsatt för kunskap som kan hjälpa dig att bli ledande inom vårdverksamheten, fylla roller som en avgiftssjuksköterska, sjuksköterska chef, enhetshandledare, division sjuksköterska ledare, sjuksköterska för en anläggning eller patientpedagog.

Sjuksköterskor med BSN finns i olika inställningar, inklusive sjukhus, ambulanta vårdcentraler, hälsovårdsorganisationer, samhällsomsorgsinställningar, långsiktiga och rehabiliterande inställningar. De gäller också förvaltning, privathem och folkhälsa. Du kan också välja att fortsätta din utbildning i GCU: s Master of Science i omvårdnadsprogrammet eller gå in i folkhälsan.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates