Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Förhöj avancerade direktvårdskunskaper
Bachelor of Science i hälsovetenskap inom yrkesutveckling och avancerad patientvård är ett examensprogram i College of Nursing and Health Care Professions, utformat för vårdgivare som arbetar direkt med patientpopulationer. Bachelorprogrammet i hälsovetenskapsprogrammet är utformat för EMT: s, andningsterapeuter, radiologitekniker, labtekniker, phlebotomists, diagnostiktekniker, fysioterapiassistenter och andra vårdpersonal som har examen från ett ackrediterat certifikat eller associerat examenprogram. Kirurgiska tekniker, apotekstekniker, dispensering optiker, tandläkare, kärntekniska tekniker, journaler tekniker och homecare assistenter kan också vara berättigade till denna grad.

Kurserna i denna kandidatexamen i hälsovetenskapsprogrammet kan hjälpa dig att hålla dig aktuell i ditt yrke och gå upp i ansvaret, och fungera som en steg för ett magisterprogram i vårdadministration eller folkhälsa. Medan studenter på GCU uppmanas att överväga en kristen världsutsikt i sina studier, kommer du att undersöka andlighet och kulturell mångfald vid läkning och vård och hur erkännande av skillnader kan vara viktigt för att leverera vård. Det finns också fokus på effektiv professionell kommunikation, kritiskt tänkande och etiskt beslutsfattande. I slutet av bachelorprogrammet i hälsovetenskapsprogrammet kommer du att få möjlighet att identifiera och undersöka ett ämne som är viktigt för dig och din yrkesutveckling och kan omedelbart tillämpas på ditt arbete i Capstone-kursen.

examens~~POS=TRUNC Resultat

Lägg till i din professionella kunskapsdel
Dessa kandidatexamen i hälsovetenskap kommer att berika dina färdigheter i vården. Hälsovårdsutbildningen behandlar ämnen som hälsopolitik, riskhantering och hälsovårdsregler, transkulturell vård, etik och tillämpad statistik, och hur man tillämpar forskning för att förbättra patientens resultat. Tonvikten läggs på aktuella problem och trender som påverkar yrkesutövningen.

Om du är en allierad sjukvårdspersonal och du vill vara aktuell och relevant i din övning, är kursen i denna kandidatexamen i hälsovetenskaplig utbildning för dig. Du kommer också att utforska kristna läror som en etisk grund och grund för beslutsfattande, samt ämnen som stärker kommunikations- och kritiska tänkande färdigheter.

Vad du får lära

Få färdigheter du kan ansöka
Förutom att utforska det senaste inom patientvårdsteorierna, kommer du att undersöka:

  • Ett tvärvetenskapligt hälsovårdssystem för att hantera ett förändrat vårdsystem
  • Omfattningen och betydelsen av riskhantering i vårdinrättningarna
  • Analys av statistik och statistiska metoder som gäller för hälsovård
  • Inverkan av professionella och samhälleliga krafter på vårdpolitik och praxis
  • Lär dig hur man tillämpar forskning i praktiken

Karriär Resultat

Advance i din vård karriär
Som examen från detta avancerade patientvårdsprogram kan du vara bättre positionerad att avancera i din karriär som sjukvårdspersonal. För att lyckas, fortsätta och vara konkurrenskraftig i en ständigt föränderlig vårdindustri, måste alla vårdpersonal få en övergripande förståelse för det utvecklande hälsovårdssystemet, inklusive nuvarande och framtida regelverkskrav, trender i praktiska riktlinjer och nya standarder för kvalitet och prestanda.

Till exempel kan vårdens komplexitet kräva att några av dagens allierade yrkesverksamma tjänar till kandidatexamen snarare än ett certifikat eller associeringsexamen. Om dessa förändringar inträffar, är grader som Bachelor of Science i hälsovetenskap i yrkesutveckling och avancerad patientvård nödvändig för individer i dessa yrken att förbli konkurrenskraftiga.

BS i hälsovetenskapsprogram förbereder hälso- och sjukvårdspersonal för att möta komplexa hälsovårdskrav och kan öppna dörrar för professionella möjligheter, särskilt för dem som söker mellanhantering och övervakningspositioner.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Kväll
Grand Canyon Universitys kvällsprogram tillgodoser kraven hos yrkesverksamma som föredrar en inlärningsmiljö. Våra kvällskurser träffas bara en gång per vecka och erbjuder interaktion och diskussion av en typisk college klassrum. Kvällskurser är utformade för ett visst antal elever, vilket ger en varm och vårda miljö som stödjer en engagerande upplevelse. På en kväll kohort, kommer du framsteg genom din examen med samma karriärinriktade klasskamrater, vilket ger en möjlighet att bilda nätverk och skapa relationer som går utanför klassrummet. Klasser börjar ofta på olika platser, inklusive en titt på campus.

Information om online och kvällsprogram

Program undervisas på:
Engelska

Se 25 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum