Read the Official Description

Välkommen till Institutionen för hälsa, idrott och fritid (HPER). Den HPER avdelningen vid Alabama State University (ASU) är en del av College of Education (COE). Institutionen erbjuder grund- och forskarutbildning grader i idrott (P-12) och hälsa (6-12) med studenter som får lärare certifiering från delstaten Alabama, eller en grund inte lärarexamen i rekreation med en koncentration i Recreational Therapy. Institutionen erbjuder också Alternativa ”A” grader i idrott och hälsa, samt en mindre i Health Education.

Alla förberedelser lärare program i College of Education är NCATE ackrediterade, som ser till att avdelningen har åtagit sig att kvalitet, vilket ger en mängd olika kurser som erkänner de olika intressen HPER majors, liksom den allmänna elevkåren. HPER akademiska program bygger på innehåll, praktiska erfarenheter, forskningssamarbete, gemenskap partnerskap, vetenskaplig prestation och service lärande som förbereder eleverna för att möta professionella och personliga mål.

Avdelnings uppdrag och mål

Uppdraget för Department of Health, idrott och fritid (HPER) vid Alabama State University (ASU) återspeglar ASU och College of Education (COE) uppdrag. Disciplinerna HPER bygger på humanitära och demokratiska ideal självbestämmande, respekt för mänsklig mångfald, utbildnings rättvisa och individens rätt att göra medvetna val. HPER discipliner är förankrade i erkända organ av kunskap; att införliva innehåll kunskaper, färdigheter, dispositioner och prestandakrav från områdena de biologiska och fysiska vetenskaperna, de kliniska vetenskaper, samhällsvetenskap och utbildning. Den HPER avdelningen har åtagit sig att kvalitet, vilket ger en mängd olika kurser som erkänner de olika intressen HPER majors liksom den allmänna elevkåren.

Uppdraget för avdelningen för HPER upprätthåller betydelsen av kontaktperson för lärande genom att engagera blivande lärare inom idrott och hälsa, och icke-lärarexamen majors i fritids terapi. Dessa akademiska program bygger på innehåll, praktiska erfarenheter, forskningssamarbete, gemenskap partnerskap, vetenskaplig prestation och service lärande som förbereder eleverna för att möta professionella och personliga mål. En av överansträngning mål avdelningen är att främja och bidra till välbefinnande våra pre-proffs genom program högkvalitativ utbildning och interaktiva aktiviteter som förbättrar livskvaliteten, inte bara i Alabama, men nationellt och internationellt.

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by Alabama State University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum