University of Canberra har en rad stipendier tillgängliga för internationella studenter.

Erkänt och accepterat i över 160 länder

Om du är passionerad för att hjälpa andra och överväga en framtida vård, erbjuder UC: s kandidatexamen en enastående industri och globalt respekterad plattform för att starta din omvårdnadskarriär.

Den här immersiva och helt interaktiva kursen innehåller de senaste nationella och internationella interaktiva metoderna för undervisning och online-övning, samtidigt som man använder innovativ teknisk och medicinsk utrustning för att simulera verkliga scenarier.

Som en del av dig denna kurs kommer du också att genomföra flera kliniska placeringsmöjligheter och få värdefull insikt och erfarenhet inom ett brett utbud av vårdgivare.

Framgångsrikt genomförande av kursen kommer att göra det möjligt för dig att bli registrerad sjuksköterska i Australien, och efter examen har du den kompetens, erfarenhet och kvalifikationer som ska erkännas som sjuksköterska över hela världen.

Denna treåriga heltidskurs kan också studeras deltid och är fullt ackrediterad av Nursing and Midwifery Board of Australia (NMBA) genom Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA).

Studera en kandidatexamen vid UC och du kommer att:

 • inklusive primärhälsovård och hälsofrämjande, långtids- och bostadsvård, psykisk hälsa, akut och kritisk vård, landsbygds- och fjärranläggningar samt politikutveckling
 • förvärva grundläggande kunskaper och färdigheter för att tillhandahålla säker, känslig, effektiv och holistisk omvårdnad till människor i alla åldrar och bakgrunder
 • delta i kliniska laboratorier, övningar, föreläsningar och seminarier med ansikte mot ansikte och onlineundervisning
 • lära sig genom en konceptbaserad undervisningsmetod som integrerar vetenskap, etik och estetik i nutida omvårdnadspraxis
 • förstå och tillämpa principer för omvårdnadshantering i en rad inställningar
 • förvärva fördjupad kunskap och förståelse för Aboriginal och Torres Strait Islander Health Plan.
 • utveckla och bredda din kunskap, färdigheter och attityd till jobbet och förbereda dig för verklig klinisk praxis
 • utöva yrkesutövning för att säkerställa beredskapen för sysselsättning som sjuksköterskekliniker.

Arbeteintegrerat lärande (WIL)

WIL är en viktig del av kursen, och under första halvåret får du möjlighet att delta i en fyra dagars observationsplacering för att noggrant kunna mäta karriärens karaktär som registrerad sjuksköterska. Under de närmaste tre åren kommer du att behöva slutföra cirka 880 timmars klinisk praxis inom en rad lokala och regionala medicinska miljöer - inklusive barn-, åldersvård, medicinska och kirurgiska, teater-, akutmottagningsavdelning (ED) och intensivvårdsenhet ( ICU).

Deltagande placeringsplatser inkluderar: Canberra Hospital, Calvary Public Hospital, Goulburn Base Hospital och flera ytterligare privata vårdkliniker i och runt ACT och New South Wales. Utländsk erfarenhet till länder som Tonga, eller utbildningsmöjligheter för utbildningsstudier i Kanada kan också vara tillgängliga under kursen som kan räknas som kredit mot din examen.

UC-kursen är uppslukande och engagerande med många pågående simulerade lärandeupplevelser med hjälp av avancerad teknik som är utformad för att efterlikna verkliga scenarier. Vårt campus erbjuder flera högtrohetsimulerade inlärningsmiljöer på det nya On-site University of Canberra Hospital - vilket gör att UC-kandidatexamen kan uppleva direkt klinisk praxis i en säker och kontrollerad miljö.

Karriärmöjligheter

Denna kurs leder direkt till att bli berättigad till registrering som en australierad behörig registrerad sjuksköterska. Sjuksköterskan är en mångfaldig karriär och en UC-utbildad RN kan bekvämt leta efter arbete inom sjukhusbranschen, privathälsovård, primärvård, landsbygds- och fjärrvård och militärt stöd. En australisk RN-kvalifikation är också högt respekterad internationellt och öppnar dörren till många sysselsättningsmöjligheter utomlands.

Kursspecifik information

Bachelor of Nursing är fullt ackrediterad av Nursing and Midwifery Board of Australia, genom Australian Health Practitioner Regulation Agency.
Det finns icke-standard engelska språkkrav för denna kurs. För att vara kvalificerad måste du ha en akademisk IELTS på totalt 7,0 eller motsvarande, utan bandresultat under 7,0.

Förutsatt kunskap: Matematik - Allmänt (minimalt krävs); Engelska (obligatoriskt); Biologisk vetenskap (föredragen); Kemi (föredragen); Psykologi (rekommenderas).

Sökande med ett CIT Diploma of Nursing får 24 poäng av avancerad status.

Innan du utför någon klinisk erfarenhet måste du:

 • ge din immuniseringshistoria
 • Ansök om en poliskontroll
 • Ansök om att arbeta med sårbar personregistrering
 • utföra tuberkulos (TB) screeningtest
 • underteckna alla nödvändiga NSW hälsoformer
 • ha kvalifikationer i första hjälpen / HLR.

Höguppnående studenter kan bli inbjudna att anmäla sig till Bachelor of Nursing Advanced.

Förkunskapskrav

Normal UC-krav för antagning till en grundkurs.

Program undervisas på:
 • Engelska
University of Canberra

Se 2 fler kurser från University of Canberra »

Senast uppdaterad November 24, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Jan 2020
Duration
6 terminer
Heltid
Pris
30,700 AUD
Internationella studenter, per år. Inhemska: CSP.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan 2020