Bachelor of Nursing

Allmänt

4 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Sjuksköterskan från Charles Sturt University har lett vägen för sjuksköterskor i mer än 30 år. Våra grundutbildade studenter är en del av universitetets starka och stolta vårdstradition och ansluter sig till Charles Sturt University kandidater över hela Australien som är kända för sin motståndskraft, mångsidighet och anpassningsförmåga.

För att säkerställa att du examen är branschklar och beredd på din roll som en registrerad sjuksköterska, studera Bachelor of Nursing på Charles Sturt. Du kan studera denna grundutbildad omvårdnadsgrad på heltid eller deltid; och på campus, online eller en blandning av båda. Observera att onlineintag från session 2 och 3 har begränsat behörighetskraven.

A woman getting her blood pressure tested

Kurshöjdpunkter

Varför studera en vårdkurs med Charles Sturt University ? Vår ackrediterade examen kommer att förbereda dig för vårdpersonal och du kommer att dra nytta av våra starka branschlänkar och band till regionala och storstadssamhällen i New South Wales. Patientvård kräver en helhetssyn och denna kurs ger dig teorin, färdigheter och förståelse du behöver på arbetsplatsen.

 • Praktiskt program:
  The Bachelor of Nursing stöder studenter att genomföra minst 800 timmars arbetslärande i ett spännande utbud av autentiska hälsovårdsmiljöer.
 • Bygga professionell kapacitet:
  Du arbetar i ett brett spektrum av sammanhang och med patienter över hela livslängden, examen som en kompetent och anpassningsbar registrerad sjuksköterska. Du kommer att kunna tänka kreativt och kritiskt; och vara en reflekterande och etisk utövare, pedagog och facilitator. Du kommer också att förespråka för patienthälsa och välbefinnande.
 • Professionella anslutningar:
  Charles Sturt University har starka banden med de västra, Far Western och Murrumbidgee lokala hälsodistrikt i New South Wales. Dessa anslutningar ger möjlighet att få verklig praktisk erfarenhet och se till att vår kurs är relevant för branschen och tillgodoser samtida behov av omvårdnad.

Professionellt erkännande

Denna kurs är en nationellt ackrediterad och registrerad utmärkelsen i högre utbildning. Kursen ackrediterades av Australian Nursing and Midwifery Accreditation Council (ANMAC) i november 2014 under en femårsperiod och godkändes av Australiens sjuksköterske- och barnmorskningsstyrelse. Charles Sturt University söker för närvarande ackreditering hos ANMAC för Port Macquarie campus.

Den nuvarande kandidaten för omvårdnad listades av styrelsen för sjuksköterskor och barnmorskor på rekommendation från det australiensiska sjuksköterske- och barnmorskningsrådet från 1 november 2014 till 1 november 2019 som ett godkänt studieprogram som leder till allmän registrering.

Karriärmöjligheter

Charles Sturt University kandidatexamen i omvårdnad är erkänd för sitt kritiska tänkande, mångfald och professionalism. Många Charles Sturt University utbildade sjuksköterskor har fått utländskt erkännande och arbetar nu internationellt.

 • Arbeta i offentliga och privata sjukvårdsanläggningar: Från nödsituationer till vård efter förfarandet behövs sjuksköterskor på offentliga och privata sjukhus och hälsovårdsanläggningar, vårdcentraler, försvar, primär- och sekundärindustri, försäkring, rättshälsa, psykisk hälsa hälsa och säkerhet på arbetsplatsen.
 • Förbättra patientvård: Använd dina kunskaper och färdigheter för att bedriva forskning och förbättra och främja patientvårdspraxis.
 • Specialisera: Efter examen med en kandidatexamen i omvårdnad har du möjlighet att specialisera dig inom alla omvårdnadsområden som intresserar dig.

Kredit och Pathways

Att komma in i uni handlar inte bara om din ATAR. Vi förstår att om du får chansen att studera något du brinner för kan du verkligen lysa. Vi erbjuder en rad alternativ för Pathway , inklusive tidigt erbjudande - skolans rekommendationsschema, lokalisering (regional) anpassning och indigenous access-programmet (IAP) för att hjälpa dig komma på rätt spår till din drömkarriär.

Erkännande av förkunskap (RPL) och kredit för aktuell kompetens beviljas behöriga sökande.

"Det jag gillar bäst är flexibiliteten som Charles Sturt erbjuder och att jag kan få en mycket hög utbildning samtidigt som jag bedriver andra saker som är viktiga för mig. Jag skulle rekommendera Charles Sturt med hjärtslag."
Abbey Jones - Bachelor of Nursing

ämnen

För varje 8-punkts ämne som du är anmäld, bör du förvänta dig att spendera 10 till 12 timmar per vecka på att arbeta på uppgifter och tilldelade läsningar, assistentassistans, individuell eller gruppundersökning / studie, forumaktivitet, arbetsplatsinlärning och delta i föreläsningar, bostäder skolor eller prov.

Om du studerar fyra ämnen per session motsvarar det ett heltidsarbete. Arbetsbelastningen för vissa ämnen kan variera till följd av godkänd kursutformning.

Graduation krav

Som Charles Sturt University student har du under hela din kurs ett ansvar att fortsätta utveckla färdigheter i engelska, läskunnighet och talfärdighet som är lämpligt för din disciplin. Den pågående utvecklingen gör att du effektivt kan delta i din kurs och examen som är beredd att gå in i arbetskraften.

För doktorander måste studenten fullgöra 192 poäng.

Internationella studenter

Få en internationellt erkänd kvalifikation med Charles Sturt University på ett av våra livliga regionala campus, eller studera online från ditt eget hem - var som helst i världen!

Observera: om du väljer att studera online med Charles Sturt University , uppfyller inte kursstudierna de nödvändiga kraven för att bevilja australiska studentvisum.

Ingångskrav

 • Ett fullbordat gymnasiecertifikat (eller motsvarande), med en ATAR på minst 65, inklusive alla berättigade justeringsfaktorer.

ELLER

 • Framgångsrikt slutförande av minst två ämnen på universitetsnivå (AQF-nivå associerad examen eller högre) som visar en rimlig möjlighet till framgång genom det totala betygsgraden (GPA) som uppnåtts i dessa studier.

ELLER

 • Ett avslutat AQF-examensstudium vid en TAFE, registrerad utbildningsorganisation (RTO) eller universitet - eller motsvarande.

ELLER

 • Delvis avslutande av ett AQF-diplom, minst 50%, studerat vid en TAFE, registrerad utbildningsorganisation (RTO) eller universitet - eller motsvarande.

ELLER

 • Ett fullbordat AQF-certifikat III studerat vid en TAFE, registrerad utbildningsorganisation (RTO) eller universitet - eller motsvarande.

ELLER

 • Ett fullbordat examensbevis från ett australiskt universitet (eller motsvarande), som visar en rimlig möjlighet till framgång genom det totala betygsgenomsnittet eller det uppnådda resultatet.

ELLER

 • Ett fullbordat yrkesutbildning (VET) Intyg IV i inskrivna / avdelning 2 omvårdnad (eller motsvarande) och AHPRA-registrering som en inskriven sjuksköterska.

ELLER

 • Ett avlagt examen för yrkesutbildning och yrkesutbildning (VET) i inskrivna / avdelning 2 omvårdnad (eller motsvarande) och AHPRA-registrering som en inskriven sjuksköterska.

ELLER

 • Ett avancerat yrkesutbildning (VET) Advanced Certificate in Enrolled / Division 2 Nursing (eller motsvarande) och AHPRA-registrering som en Enrolled sjuksköterska.

ELLER

 • Avslutad yrkesutbildning (VET) Advanced Diploma in Enrolled / Division 2 Nursing (eller motsvarande) och AHPRA-registrering som Enrolled Hospital.

ELLER

 • Ett fullbordat sjukhuscertifikat i inskrivna / avdelning 2 omvårdnad (eller motsvarande) och AHPRA-registrering som en inskriven sjuksköterska.

OCH

 • Föddes i Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien, USA eller Sydafrika och har avslutat minst en kvalifikation undervisad och bedömd på engelska i ett av dessa länder.

ELLER

 • Har framgångsrika sekundära eller tertiära studier på minst fem års heltidsekvivalenter i Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien, USA eller Sydafrika och har slutfört minst en examen som är undervisad och bedömd på engelska i ett av dessa länder .

ELLER

 • En akademisk IELTS med en lägsta totalpoäng på 7,0 utan poäng under 7 i vart och ett av de enskilda färdighetsområdena eller en kvalificering som bedöms likvärdigt (se Charles Sturt University ELP Concordance Tabeller).

OCH

 • Måste ha uppnått de minimikrav på engelska som anges i sjuksköterskor och barnmorskoråd i Australiens standarder för registrering av engelska. Engelska är ditt primära språk - Du måste ha deltagit i och ha tillfredsställande avslutat minst sex års grund- och gymnasieutbildning som endast undervisats och bedömts på engelska i ett erkänt land (Australien, Kanada, Nya Zeeland, Irland, Sydafrika, Storbritannien eller USA) inklusive minst två år mellan 7 och 12 år.

ELLER

 • Engelska är ditt primära språk - Du har framgångsrika sekundära och högre eller yrkesmässiga studier på minst fem år på heltid motsvarande som genomförts i ett erkänt land (Australien, Kanada, Nya Zeeland, Irland, Sydafrika, Storbritannien eller Förenade kungariket States of America) och har avslutat minst en examen som undervisats och bedömts på engelska i ett av dessa länder.

ELLER

 • Engelska är INTE ditt primära språk - Du måste förse IELTS (akademisk modul) med de lägsta poängen som krävs med en lägsta totalpoäng på 7 och en lägsta poäng på 7 i var och en av de fyra komponenterna (lyssna, läsa, skriva och tala), eller motsvarande test.

ELLER

 • Du är en inskriven sjuksköterska med aktuell registrering hos NMBA - Engelska språkkrav har visats för inskrivna sjuksköterskaregistrering vid NMBA

Observera: Intag från session 2 online är begränsat till de som har examensbevis för omvårdnad och är registrerade som en inskriven sjuksköterska (avdelning 2). Om du har avslutat andra universitetsstudier uppmanas du att ansöka, och vi kommer att bedöma din behörighet för inträde.

Engelska språkkrav

Du kan normalt uppfylla kraven på engelska språkkunskaper (ELP) för inträde i de flesta Charles Sturt University kurser genom att göra något av följande:

 • Tillhandahålla bevis för att ha avslutat en tillräcklig standard för studier på engelska.
 • Att få akademiska IELTS inom de senaste 2 åren, med en total totalpoäng på 6 och ingen individuell poäng under 5,5.
 • Uppnå en examen som bedöms motsvara Academic IELTS (och dess lägsta poäng) av Charles Sturt.

Stöd

Avslutar gymnasiet i år? Ta några år ledigt för att ta reda på vad du verkligen vill göra i livet? Behöver du delta i klasser från var som helst i världen?

När du studerar med Charles Sturt University kommer vi att vara med dig hela vägen och hjälpa dig att utveckla dina studier och akademiska färdigheter personligen, online eller via telefon. Oavsett vilken situation du är, är Student Central din första samtal som Charles Sturt University student. Vårt vänliga supportteam kan svara på alla dina frågor, oavsett om du studerar på campus eller online.

Nyckelord

 • Charles Sturt University är Australiens ledande regionala universitet. Charles Sturt-campus är små, vänliga samhällen, baserade på livliga regionala australiska platser.
 • Charles Sturt University är nummer 1 för doktorander, fler Charles Sturt-grader får jobb snabbare än grader från något annat universitet i Australien. (Bra universitetsguide 2020/21).
 • Charles Sturts inställning till undervisning och lärande i kombination med praktisk erfarenhet säkerställer att akademiker har de bästa möjligheterna att starta karriärer i sitt valda yrke.
Senast uppdaterad Sep 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are ... Läs mer

Join the university with the highest graduate employment rate in Australia* – more Charles Sturt University grads get jobs faster than grads from any other uni. Employers know Charles Sturt grads are skilled, confident and ready to get to work. Läs mindre
Albury , Bathurst , Orange , Port Macquarie , Wagga Wagga , canberra + 5 Mer Mindre