Bachelor i omvårdnad IBNU

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Examensöversikt

 • Studie vid ett universitet som rankas i världens topp 100 för omvårdnad (1).
 • Lär dig från ovanstående forskare i världsklass i omvårdnad, 2 såväl som från branscherfarna kliniker och akademiker.
 • Börja med placeringar från första året på grundutbildningen och upplev hur det är att arbeta som sjuksköterska eller barnmorska i en klinisk miljö.
 • Stödjas av inlärningsresurser som är tillgängliga för dig 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

(1) 2019 QS World Subject Rankings
(2) 2018 Excellence in Research for Australia (ERA)

Snapshot

Hälsovårdssektorn förändras ständigt med ny teknik och tillvägagångssätt för att förbättra upptäckten, diagnosen och hanteringen av kronisk och akut sjukdom samt att ha en stark inriktning på att hålla befolkningen frisk. Vår omvårdnad grad utvecklas med dessa förändringar, vilket innebär att du kommer att garanteras en branschrelevant, praktisk kvalifikation som säkerställer att du gör karriär redo.

Det finns ett starkt fokus på teori och praktisk erfarenhet, och du kommer att göra mycket av ditt lärande i vår unika läkare, autentisk sjukhus och vård på campus. Våra toppmoderna faciliteter inkluderar autentiska sjukhusavdelningar, kliniska enheter och samhällsområden. Denna simulerade sjukhusmiljö, kallad Horizon Hospital och Health Service (HHHS), leds av att utöva registrerade sjuksköterskor och barnmorskor (kliniker) och är den enda i sitt slag i Syd Australien.

Därefter får du möjlighet att vidareutveckla dessa färdigheter när du börjar på kliniska praktik i hela världen, i storstadsregioner, regionala och lantliga sjukhus och hälsovårdstjänster under överinseende av registrerade sjuksköterskor.

Vad du behöver

Studenter som bedriver verksamhet där interaktion med patienter / allmänhet krävs för sin examen, såsom fält eller kliniska placeringar / besök och i universitetskliniker och gym, måste visa att de uppfyller obligatoriska villkor för förläggning. Dessa inkluderar kriminell historia clearance, barnrelaterade anställningsbevis och immuniseringskrav. Besök den kliniska placeringsenheten för information om nyckelkrav och för att få tillgång till hela studentens checklistor. Vid anmälan till kvalifikationen måste du bekräfta att du uppfyller kraven för "Fitness to Practice in Clinical Placement".

Alla studenter som är inskrivna i ett program som leder till professionell registrering måste vara registrerade hos den nationella styrelsen. Registreringsprocessen genomförs av Australian Health Practitioner Regulation Agency (AHPRA) där universitetet meddelar AHPRA efter inskrivning i programmet.

Vad du lär dig

Denna grad förbereder dig för placering och din professionella omvårdnadskarriär med mer än 170 timmars lärande i vår unika läkare, autentiskt simulerade Horizon Hospital och Health Service (HHHS). Du kommer också att slutföra 1000 timmar i kliniska inställningar över storstads-, regional- och landsbygds sjukhus och hälsovårdstjänster.

Vi undervisar och utvärderar fyra områden av vårdpraxis under era studier, inklusive:

 • samverkande och terapeutisk praxis
 • kritiskt tänkande och analys
 • yrkesutövning
 • tillhandahållande och samordning av vården

Kvalificeringen är utformad för att förbereda dig för att tillgodose hälsovårdskrav för det 21: a århundradet och svara på australiensiska och internationella prioriteringar och trender inom hälsovård. Sex integrerade teman är inbäddad i hela läroplanen och representerar kärnanpassningar som informerar nutida omvårdnadspraxis:

 • kulturell kompetens
 • evidensbaserad praktik
 • mental hälsa
 • primär hälsa
 • professionell kommunikation
 • säkerhet och kvalitet

Varför Bachelor of Nursing

University of South Australia har investerat miljontals dollar i kliniker och anläggningar på campus. Horizon sjukhus och hälso-och sjukvårdstjänst (HHHS) är ett kliniskt ledat, autentiskt simulerat sjukhus och vård, på våra stadsöstra, Mount Gambier och Whyalla campus. Som sjuksköterska kan du delta i klinisk inlärning och övning inom HHHS genom hela din examen, förutom kliniska placeringar utanför campus.

HHHS är en fullt utrustad, state-of-the-art klinisk inlärningsmiljö befolkad av invånare i vår Horizon City och Community - en virtuell hälso-gemenskap som är unik för UniSA. Den är utformad för att underlätta, förbättra och stödja din förståelse för praktiska omvårdnadspraxis. Horizons invånare inkluderar interaktiva manikiner, var och en med sin egen persona, såväl som verkliga människor som arbetar som invånare, som har sina egna personliga historier, relationer och hälsohistorier.

Som en del av dina studier kommer du regelbundet att engagera och interagera med Horizon-boende, både inom den virtuella miljön och i HHHS, för att utveckla och öva din kunskap och kompetens inom omvårdnaden.

Toppmoderna faciliteter, tillsammans med lärare som ligger långt över världsklassens forskare inom omvårdnad *, samt akademiker och erfarna kliniker, betyder att du är säker på det bästa inom akademiska resurser, inlärningsfaciliteter och support.

Denna grad är också ett bra alternativ för dem som vill ha den flexibilitet som kommer med online-inlärning och workshops på campus - vi erbjuder tillgängliga onlineinlärningsfaciliteter och dedikerad supportpersonal som är med dig varje steg i vägen.

* 2015 Excellence in Research for Australia (ERA)

Din karriär

Registrerade sjuksköterskor spelar en nyckelroll i framkant av vården, med sitt bidrag till kundvård som är avgörande för dagens samhälls välbefinnande. Denna grad förbereder dig att leverera vård av högsta kvalitet till individer och grupper, och möter och svarar även på australiensiska och internationella hälsoproblem och prioriteringar.

Kandidater kan arbeta i en mängd olika vårdinrättningar, till exempel:

 • sjukhus
 • primära hälso- och samhällstjänster
 • åldrig och rehabiliterande vård
 • skolor
 • vård i hemmet
 • drog- och alkoholhanteringscentra
 • samhällshälsoorganisationer
 • mentalvårdstjänster
 • internationella biståndsorgan

Kandidater kan slutföra övergången till professionell praxis med en deltagande arbetsgivare.

Real World Connections

Som student kommer du att dra nytta av våra starka branschlänkar. Du kommer också att lära av erfarna kliniker, inklusive registrerade sjuksköterskor, på campus och när du slutför kliniska praktikplatser som en del av din studie.

Dessa placeringar ger dig möjligheten att öva dina kliniska färdigheter, genomföra din kunskap i praktiken, lära av branschledda experter på området och bygga värdefulla nätverk och relationer.

Vi är också värd för vanliga högskoleövergripande anställda master classes och anställnings expos och alumni händelser i Australien och utomlands.

Professionell ackreditering och erkännande

Kandidaterna uppfyller de akademiska kraven för registrering hos Nursing and Midwifery Board of Australia. Kraven för registrering bestäms av Nursing and Midwifery Board of Australia.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Läs mindre
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Mer Mindre