Bachelor of Science i rehabiliterings Studier- nätet

Allmänt

Programbeskrivning

Den Thomas University grundexamen Rehabilitering Studies grad förbereder eleverna för att tillhandahålla rehabilitering i offentliga och privata organ för personer med olika funktionshinder. Denna grundutbildning i rehabiliteringsstudier är helt online och kommer också att förbereda studenterna för att uppnå avancerad status i programmet för klinisk rehabilitering och psykisk hälsorådgivning.

Viktigt meddelande för out-of-STATE SÖKANDE: Varje delstatsregeringen reglerar huruvida universitet i andra stater kan registrera studenter i online-program. Denna process kallas "statstillstånd." Vissa länder tillåter inte sina elever att registrera studenter i online-program på externa universitet alls; andra stater ladda utanför universiteten höga avgifter för att anmäla även en student från det tillståndet. Av denna anledning får Thomas University inte kunna registrera studenter från utanför Georgien i varje online program vi erbjuder. Vi accepterar studenter från så många stater som möjligt. Vänligen kontakta Antagning på admissions@thomasu.edu eller 800.538.9784 ext 1114 att ta reda på om ditt tillstånd är godkänt för Thomas University.

Denna grundexamen i Rehabiliteringsvetenskap är helt online med en praktikplats krav, och kommer också att ytterligare förbereda dig för din framtida karriär i Rehabilitering Studies. Akademiker med en kandidatexamen i Rehabiliteringsvetenskap är i hög efterfrågan. Inom rehabiliteringsområdet DOT och O * NET är den standard som används för att projicera framtida anställning. Dessa källor anger sysselsättningsbehov för de kommande åtta åren för nybörjar rehabiliterings tekniker har riks en genomsnittlig tillväxttakt på 20-28% med förväntade lediga nationellt av 189.100.

Alternativ för en koncentration av studie:

Skola till arbete Transitions - Denna koncentration förbereder studenter för att hjälpa människor att få tillgång till arbetskraft när personen med funktionshinder lämnar sin skolmiljö. Personer som avslutar denna koncentration kommer att kunna arbeta i en mängd olika inställningar och jobb som case managers, fall samordnare, jobbcoacher, och / eller direkta vården.

Missbruk - Denna koncentration förbereder studenter för att arbeta med människor som kämpar med alkohol- och drogmissbruk. Studenter denna koncentration kan ta staten undersökning för en Associate Licensierad missbruk rådgivare efter examen.

Gerontologi - Denna koncentration förbereder studenter att arbeta i organ som har fokus på människor som är i deras äldre vuxna år. Det beräknas att år 2025 kommer en fjärdedel av befolkningen i USA och Kanada vara över 65 år gammal. Utexaminerade kommer att förstå de frågor som rör de förändrade roller och ansvarsområden för äldre vuxna och har ökad kompetens för att arbeta med den äldre befolkningen. Studenterna kommer att kunna tjäna ett certifikat i gerontologi.

Brottmål - Denna koncentration kommer att ge akademiker med kompetens inom både rehabilitering och straffrätt och de kommer att kunna fullfölja jobb som övervakare, i säkerhet, som väktare annons litems och med socialtjänstens organ.

Senast uppdaterad Nov 2017

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a rel ... Läs mer

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a relatively small town of over 20,000 people in rural southwest Georgia. The town is 35 miles north of Tallahassee, Florida, 55 miles south of Albany, Georgia, and 45 miles west of Valdosta, Georgia. Läs mindre