HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i naturvetenskap på distans i Thomasville i USA 2019

Kandidatprogram i naturvetenskap är perfekta för dem som vill öka sin erfarenhet och kunskap inom ett visst område. Att ta en BSc kan hjälpa studenter att efter examen få intressanta och tillfredsställande karriärer.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i naturvetenskap i hälsa på distans i Thomasville i USA 2019

2 Resultat i Master, Thomasville, Distansutbildning Filter

Bachelor of Science i rehabiliterings Studier- nätet

Thomas University
Internet Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Thomasville

Den Thomas University grundexamen Rehabilitering Studies grad förbereder eleverna för att tillhandahålla rehabilitering i offentliga och privata organ för personer med olika funktionshinder. Denna grundexamen i Rehabiliteringsvetenskap är helt online, och kommer också att förbereda studenterna för att uppnå Advanced ständiga status i TU Clinical Rehabilitering & Mental Health Counseling masterprogrammet.

Fil kand i medicinsk laboratorievetenskap 2 + 2- nätet

Thomas University
Campusstudier Internet Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Thomasville

En Bachelor of Science i medicinsk laboratorievetenskap kommer att förbereda studenterna för en karriär inom laboratorievetenskap med inriktning på människors hälsa och medicinska laboratorier. Medicinska Lab Forskare är en integrerad del av sjukvårdsteamet, och hjälpa till vid diagnos av patienter genom vetenskaplig analys av prover från människa för att ge diagnos och behandling.