HEALTHCARESTUDIES.SE

De 37 bästa kandidatprogrammen i naturvetenskap på distans i USA

En kandidatexamen i naturvetenskap är en examen som ofta krävs inom vissa yrken. Beroende på hur mycket tid man ägnar sig åt sin utbildning kan det ta ungefär tre till fyra år att ta en BSc.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor direkt om kandidatexamen i naturvetenskap i hälsa på distans i USA 2019

37 Resultat i Master, Amerikas förenta stater, Distansutbildning Filter

BS Kinesiologi

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Internet Heltid Deltid 5 - 8 veckor Augusti 2019 Amerikas förenta stater River Forest + 1 fler

En grundutbildning i kinesiologi ger studenterna en grundläggande bakgrund i hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande.

BSHS i biomedicinsk informatik

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
Internet Deltid Januari 2020 Amerikas förenta stater Washington

Online Bachelor of Science in Health Sciences (BSHS) i programmet Biomedical Informatics förbereder dig för att underlätta innovation inom hälsovårdsområdet. Detta examen avslutar programmet senast inom datavetenskap och informatik, så att du kan utforma bevisbaserade lösningar för komplexa kliniska och folkhälsoproblem.

Bachelor i omvårdnad (BSc)

University of Central Missouri
Campusstudier Internet Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Warrensburg + 1 fler

Genom att fullfölja en sjuksköterska vid University of Central Missouri kommer du vara beredd att ta hand om olika individer, familjer, befolkningar och samhällen över hela livet i hälsa och sjukdom. Unikt för UCM, kommer du att ha möjligheter att uppleva både landsbygds och stadsvårdspraktik under din pedagogiska erfarenhet. Denna mångfald av erfarenheter, plus kvalitetsinstruktion, kommer att ge dig flexibilitet i valet av önskat träningsområde.

Bachelor of Science in Nursing for RNs

Northern Illinois University Online
Internet Heltid Deltid 1 - 5 år Januari 2020 Amerikas förenta stater DeKalb + 1 fler

Säker accelererad karriärtillväxt med din kandidatexamen i omvårdnad. År 2017 uppgav 86 procent av arbetsgivarna en preferens för sjuksköterskor med kandidatexamen, och nästan 50 procent krävde det. Med din BS i omvårdnad kommer du att göra dig redo att utnyttja dessa möjligheter. Genom bara 11 kurser får du avancerade färdigheter för att tjäna denna värdefulla referens.

RN-BSN - RN till kandidatexamen i omvårdnad

Sacred Heart University Online
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Januari 2020 Amerikas förenta stater Fairfield + 1 fler

Utveckla hjärtat av en healer med Sacred Heart's RN till Bachelor of Science in Nursing.

Bachelor of Science in Nursing

California Southern University
Internet Heltid Deltid 1 - 3 år Öppen antagning Amerikas förenta stater Costa Mesa + 1 fler

CalSoutherns RN till BSN-program är idealiskt för registrerade sjuksköterskor (RN) som har klarat NCLEX-examen och ännu inte tjänat sin ungkarl i omvårdnad. Detta är särskilt kritiskt i ljuset av hälsovårdsindustrins Magnet Recognition Program (MRP), vilket kräver att 80 procent av Magnet-status sjukhusens personal sjuksköterskor har en BSN-grad eller högre år 2020.

Kandidatexamen i hälsovetenskap

Mercy College
Internet Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Dobbs Ferry

Bygga en stabil grund i vetenskapen. Behärska begrepp och information som du behöver för att göra karriär som sjukvårdspersonal.

Kandidatexamen i hälsovetenskap - allierade hälsa

Northern Arizona University
Internet Heltid Deltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Flagstaff + 1 fler

Flexibilitet är ett kännetecken för denna grad, som erbjuder online kurser och accepterar en betydande block av överförings kredit för dem som avslutat eller som har genomgått lämplig community college (eller universitet) allierade hälsoprogram. En stark grupp för hälsovetenskap kurser ingår grundstötning i mänskliga sjukdomar, vårdetik, och mer.

RN till kandidatexamen i omvårdnad (RN-BSN)

Benedictine University Online
Internet Deltid 12 månader September 2019 Amerikas förenta stater Lisle

Genom Benedictine Universitys RN till BSN-program kommer du inte bara att möta behoven hos det växande hälsovårdsområdet. Du kommer att bygga på din nuvarande kunskap och erfarenheter, med hjälp av verkliga situationer och tillämpning av bevisbaserad praxis.

RN till kandidatexamen i omvårdnad

Saint Mary's University of Minnesota Online
Internet Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Winona

Online Bachelor of Science in Nursing (RN till BSN) från Saint Marys University of Minnesota lärs av praktikantinstruktörer som kan förbereda dig för nästa steg i professionell omvårdnadspraxis. BSN på Saint Marys erbjuder flera sätt att skräddarsy kursen till dina karriärförhoppningar och erbjuder en ständigt utvecklad läroplan.

Bsc i vårdadministrationen

Grand Canyon University
Campusstudier Internet Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 fler

Bachelor of Science i hälsovårdsekonomi gradprogrammet betonar både de konceptuella och analytiska färdigheter som krävs för att hantera olika verksamheter och utveckla processer inom nutida vårdorganisationer.

B i omvårdnad för sjuksköterskor (RN till BSN) på nätet

Eastern University Online
Internet Deltid 14 månader September 2019 Amerikas förenta stater Wayne

Utformad för att öva sjuksköterskor. Ytterligare din karriär och förbereda sig för ledarskap eller ledande positioner inom sjukvården.

Högskoleingenjörs hälsoinformation administration

Stephens College
Internet Heltid Deltid 120 timmar Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Columbia + 1 fler

Karriär yrkesverksamma med registrerat hälsoinformation administratör (Rhia) referenser är i hög efterfrågan i sjukvården.

Rn-BSN

Dakota Wesleyan University Online
Internet Heltid Deltid 14 månader September 2019 Amerikas förenta stater Mitchell + 1 fler

Dakota Wesleyan University ansluter omvårdnad proffs som du med en 100% online-program som låter dig att tjäna en Bachelor of Science i omvårdnad grad samtidigt som din fullspäckade schema.

Rn till BSN

University of Saint Francis Online
Internet Heltid Deltid 12 månader September 2019 Amerikas förenta stater Fort Wayne + 1 fler

Redan har en karriär inom ett yrke som du älskar, men du vet att du bättre kan tjäna dina patienter genom att främja din utbildning? RN till BSN program vid University of Saint Francis är avsedd att hjälpa licensierade sjuksköterskor med ett diplom eller högskoleexamen att tjäna sin Bachelor of Science i omvårdnad.