HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i naturvetenskap i Näringslära på deltid 2019/2020 Asien

Kandidatprogram i naturvetenskap är perfekta för dem som vill öka sin erfarenhet och kunskap inom ett visst område. Att ta en BSc kan hjälpa studenter att efter examen få intressanta och tillfredsställande karriärer.

Nutrition är studien av hur substanser i livsmedel är relaterade till tillväxt, hälsa, sjukdom, reproduktion och underhåll av människans liv. Studenter kan lära sig om katabolism, assimilering, intag, absorption, biosyntes och utsöndring under denna utbildningsväg.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i naturvetenskap i Näringslära på deltid Asien 2019/2020

1 Resultat i Näringslära, Asien Filter

BSc i näring och dietetik

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia + 1 fler

Syftet med programmet kan sammanfattas för att genom väl utformade och lämpliga kurser producera adekvat utbildade och kompetenta akademiker som är utrustade för arbetsvärlden under 2000-talet och som kan tillämpa sin kunskap om mat och näring / dietetik för fördelar för individer och folkhälsa i allmänhet över Cypern och / eller deras utvalda praktikland.