HEALTHCARESTUDIES

De mest populära kandidatprogrammen i naturvetenskap i Näringslära på deltid 2020 i Asien

Kandidatprogram i naturvetenskap är perfekta för dem som vill öka sin erfarenhet och kunskap inom ett visst område. Att ta en BSc kan hjälpa studenter att efter examen få intressanta och tillfredsställande karriärer.

Nutrition är studien av hur substanser i livsmedel är relaterade till tillväxt, hälsa, sjukdom, reproduktion och underhåll av människans liv. Studenter kan lära sig om katabolism, assimilering, intag, absorption, biosyntes och utsöndring under denna utbildningsväg.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i naturvetenskap i Näringslära på deltid i Asien 2020

4 Resultat i Näringslära, Asien Filter

BSc i mänsklig näring

Qatar University
BSc
16 Aug 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Institutionen grundades 1998 och erbjuder mänsklig näringslära en kandidatexamen i vetenskap (BSc) i mänsklig näring. Det syftar till att utbilda kompetenta yrkesverksamma ino ...

Läs mer

BSc (Hons) Dietetics med näring

International Medical University
BSc
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Vårt fyraåriga IMU Dietetics med näringsprogram har utformats speciellt för studenter med stort intresse för mat, människor, vetenskap och medicin. Du kommer att studera livs- ...

Läs mer

Bachelor i naturvetenskap och dietatik

Sharda University
BSc
Jul 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kursen ger möjligheter för studenter att utveckla professionella kompetens inom områdena livsmedel, näringslära och dietetik, som kommer att hjälpa dem, förbättra nutritionsst ...

Läs mer

Kandidatexamen i näringslära och dietetik

American University Of Technology
BSc
Okt 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Vår Nutrition och dietetik program kommer att ge allt du behöver för att lära sig om hälsosam kost och välbefinnande. Du kommer att upptäcka vad som är hälsosamt och ohälsosam ...

Läs mer