Vårdvården levereras i en rad olika nutida vårdinrättningar. Registrerade sjuksköterskor inom något praktikområde måste vara beredda att tillgodose behoven hos patienter, serviceanvändare och vårdgivare, till en nivå som förväntas av allmänheten, för att kunna svara på utmaningar och möta efterfrågan på vårdleverans i en modern och komplext hälsovårdssystem.

Detta program erbjuder en unik möjlighet för studenter att studera vårdleveranser inom två områden av praktik, inlärningssvårigheter och barn och är strukturerad för att ge dig en rad teori och praktikmoduler på båda områdena.

Det här är en ny och innovativ Pathway och som studentsjuksköterska lär du dig genom olika metoder. 50% av din erfarenhet kommer att vara klinisk praxis; starka länkar och integrerad praxisinlärning med lokala hälso- och sjukvårdspersonal gör det möjligt för dig att sätta teorin i bruk och utveckla ett brett spektrum av färdigheter.

Denna breda mängd olika inställningar möjliggör den bredaste möjliga upplevelsen, utrusta dig för att ge person och familjärvård grundad av relevant och modern kunskap.

Din karriär

Efter examen kommer du att vara berättigad att anmäla dig till Nursing and Midwifery Council (NMC) och söka arbete i en mängd olika vårdinställningar som ger omsorg i båda branschområdena.

Detta kan förbättra dina karriärval, öppna dörren till ett brett utbud av befintliga och nya karriärmöjligheter inom ett stort antal kliniska områden, både i Storbritannien och globalt.

Vad du ska studera

År 1

Värderingar och rättigheter-baserad omvårdnadspraxis, hälsoförbättring, nutida vårdleverans, introduktion till evidensbaserad praxis.

År 2

Arbetar i interprofessionella team. Främja personliga utfall för personer med inlärningssvårigheter.

År 3

Tillämpa bevisbaserad praxis. Sammanhanget med vård av barn / ungdomar och deras familjer.

År 4

Honorsnivåavhandling, Ledarskap i interprofessionella grupper, Inlärningsvårigheter och psykisk hälsa hos barn och ungdomar, Att främja tillämpningen av värderingsbaserad omvårdnadspraxis inom hälso- och sjukvård.

Ingångskrav

År 1

SQA högre

BBBB inklusive engelska och helst en vetenskap och Nat 5 Maths vid C

En nivå

BCC inkluderar helst ett vetenskapsfag och GCSE engelska och Maths vid C / 4

ILC högre

H2 H2 H3 H3 inklusive engelska och helst ett vetenskapsområde, plus ordinarie nivåmatematik vid B1

IB Diplom

24 poäng inklusive en vetenskap

BTEC Extended Diploma

Tillämpad vetenskap, biologisk / biomedicinsk vetenskap eller hälsovård relaterad till DMM. GCSE Maths och engelska på C / 4 är också nödvändiga.

Högskola

SWAP West Access till hedersjuksköterska på partnerhögskolor. HNC vård och administrativ praxis eller en science-based HNC med en A i den betygsatta enheten kommer att övervägas. Sökande måste ha talförmåga och läskunnighet som motsvarar National 5-nivå.

(BSc) År 2

HNC vård och administrativ praxis med B i de graderade enheterna, framgångsrik avslutning av 600 kliniska timmar, men rekommenderas att uppnå så nära 620 kliniska timmar som möjligt (i ett bestämt kliniskt område). Kandidater måste få minst 90% närvaro vid högskolan och minst 90% närvaro vid praktikplacering. Ansökan är föremål för intervju och platser och måste stödjas av högskolepartnern.

engelska språket

Akademisk IELTS-poäng på 6,0 (eller motsvarande) med inget element under 5,5.

Ytterligare information

Ytterligare krav

Sökande förväntas ha bevis på bedömd studie inom de senaste 5 åren. Utvalda sökande kommer att bli inbjudna att delta i en av våra Sökandagar som en del av antagningsprocessen.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

  • Hem: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-studenter som fullgör en tre- eller fyraårig examen är begränsade till 27750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 14 september 2018 . Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

Bedömningsmetoder

Vi använder ett brett utbud av inlärnings- och undervisningsmetoder för att säkerställa att du har både den nödvändiga kunskapen och förståelsen för företag och ledning samt en portfölj av intellektuella och personliga färdigheter.

Varje modul i programmet använder sin egen inlärnings-, undervisnings- och utvärderingsstrategi för att uppnå lärandemål. Bedömningsmetoder varierar mellan moduler och kan omfatta osynliga tentamina, klastester, uppsatser, förvaltningsrapporter, fallstudier, presentationer och grupparbete.

Lär ut metoder

De lärande och undervisningsmetoder vi använder för att säkerställa att vårt program är både yrkesrelevant och akademiskt utmanande. Vårt tillvägagångssätt är studentcentrerat, praktisk, deltagande och relevant för arbetsgivarnas behov.

Vi har flyttat från det traditionella lärarcentrerade lärandet till ett mer självständigt lärande, där du uppmuntras att utveckla kritiska tänkande färdigheter.

Professionell ackreditering

Efter examen kommer du att vara berättigad att anmäla dig till Nursing and Midwifery Council (NMC) och söka arbete i en mängd olika vårdinställningar som ger omsorg i båda branschområdena.

Program undervisas på:
Engelska

Se 44 fler kurser från Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Senast uppdaterad July 30, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Pris
1,820 GBP
Hem / EU-studenter; £ 9250 RUK studenter; 11 500 £ Internationella studenter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum