Read the Official Description

Detta program fokuserar på folkhälsovård och förbereder kvalificerade sjuksköterskor för registrering i socialt folkhälsovårdsarbete (SCPHN) i registret för sjuksköterska och barnmorska (NMC). Sökande väljer ett definierat praktikområde, antingen hälsobesök eller sköterska. Båda dessa Pathways främjar hälsan för individer, grupper och befolkningar och förhindrar ohälsa genom att ta ett proaktivt sätt att träna.

Genom partnerskap arbetar hälso-besökare och skolsjuksköterskor för att göra det möjligt för kunderna att ta kontroll över sina liv samtidigt som de skyddar utsatta individer och befolkningar. Folkhälsoarbete som främjar social integration och minskar ojämlikhet i hälsa är centralt för praktiken. Du kommer att uppmuntras att identifiera dina lärandebehov i yrkesutövning, i samarbete med din praktiklärare och att utveckla kompetenser inom områden som gör det möjligt för dig att uppfylla kursens lärandemål. Du kommer att tilldelas en personlig handledare vid universitetet som hjälper dig att ge akademiskt och professionellt stöd medan du är student.


Ska jag ta BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikationen?

Beroende på nivån på dina befintliga kvalifikationer ska du antingen genomgå BSc (Hons) kursen eller PgDip-kvalifikationen. Om du är kvalificerad som sjuksköterska med en grundutbildning ska du ta kursen - BSc (Hons). Om du är kvalificerad som sjuksköterska med kandidatexamen ska du ta programmet för PgDip School Nursing (Specialist Community Public Health Nursing). Kursens innehåll är detsamma.


Viktig anteckning för sökande

Platser på kursen finansieras för närvarande genom sponsringsarrangemang med NHS Community Trusts / NHS Organizations.

Inläggen brukar annonseras via NHS Jobs. NHS-organisationen börjar vanligtvis annonsera mellan februari och april varje år, beroende på tillgången och bekräftelsen av finansiering.

Om du vill diskutera skolvårdsprogrammet, kontakta kursdirektören Maxine Jameson: maxine.jameson@lsbu.ac.uk .


ackrediteringar


Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

Du ska normalt slutföra alla åtta enheter, inklusive en professionell övningsenhet som är relevant för den definierade Pathway .

Core-enheter

  • Utvärdering av forskning för sjukvård
  • Ett folkhälsoinriktat tillvägagångssätt för att främja hälsa och välbefinnande
  • Utveckla yrkesutövning för skolvård
  • Skydda utsatta barn
  • Mental hälsa och välbefinnande för familjer
  • Utveckla ledarskap och ledarskap för SCPHN

Frivillig

  • Förskollärare för gemenskapssköterska (V100)


anställbarhet

Detta program är för kvalificerade sjuksköterskor som önskar vidareutveckla sin professionella kunskap och färdigheter för att de ska kunna fungera som hälso-besökare i samhället som främjar hälsan hos barn och familjer eller skolsjuksköterskor som arbetar med den åldrande befolkningen. Kvalificerad specialist Folkhälsovården Sjuksköterskor kan också få anställning inom det bredare folkhälsoområdet, till exempel i samhällsutvecklingsarbete.

Studenter på BSc-programmet kanske vill fortsätta sina studier på folkhälsoområdet. Doktorsexamen studenter kan studera för en MSc i SCPHN genom att göra en avhandling efter kvalificering som en SCPHN. Ta en titt på vårt online CPPD-prospekt för mer information om CPD-alternativ.


Ingångskrav

Anmälan till Nursing and Midwifery Council (NMC) och 120 högskolepoäng på nivå 5. Ansökan accepteras av nyutbildade sjuksköterskor eller de som kvalificeras. Sökande måste ha sponsring från en anställningsorganisation som tillhandahåller en praktikplacering och praktiklärare för att uppfylla NMC-standarder.


Avgifter och finansiering

Sökande måste ha sponsring från en anställningsorganisation som tillhandahåller en praktikplacering och praktiklärare för att uppfylla NMC-standarder.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program taught in:
Engelska

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 23, 2019
Slutdatum
Jan. 24, 2022
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Jan. 24, 2022