Läs den officiella beskrivningen

En bild av hälsan

Detta prisbelönta program är ett CPD-program för registrerade sjuksköterskor. Hälsovård (OH) är en distinkt specialitet inom familjen för folkhälsovård och OH-sjuksköterskor ökar i en mängd olika inställningar inom både den offentliga och privata sektorn. Om du undrar om du vill ha BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikationen, beror detta på nivån på dina befintliga kvalifikationer. Om du är kvalificerad som sjuksköterska med ett grundutbildning, bör du ta kursen, men om du är kvalificerad som sjuksköterska med kandidatexamen ska du ta programmet PgDip Hälsovårdssjukvårdsprogrammet (Specialist Community Public Health Nursing). Kursens innehåll är detsamma.


Varför omvårdnad hos LSBU?

 • Professionell ackreditering: Våra kurser är godkända av Nursing and Midwifery Council.

 • Studenttillfredsställelse: vi är nej. 1 London modern university för övergripande tillfredsställelse med en kurs i Hälsoprofessioner (Guardian League Table 2018).

 • Karriärmöjligheter: Du får praktisk erfarenhet av att leda NHS Trusts i London och 97% av studenterna är anställda 6 månader efter examen (UNISTATS 2017).

 • Våra tre Arbetsterapeut Labs, med faciliteter inklusive simulerade levande utrymmen och konstnärliga interventionsverktyg.


Ska jag ta BSc (Hons) eller PgDip-kvalifikationen?

Beroende på nivån på dina befintliga kvalifikationer ska du antingen genomgå BSc (Hons) kursen eller PgDip-kvalifikationen. Om du är kvalificerad som sjuksköterska med en grundutbildning ska du ta kursen - BSc (Hons). Om du är kvalificerad som sjuksköterska med kandidatexamen ska du ta programmet PgDip Occupational Health Nursing (Specialist Community Public Health Nursing). Kursens innehåll är detsamma.


ackrediteringar


Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

Denna kurs består av sex moduler - var och en är värd 20 poäng. Av dessa moduler är en en forskningsmodul som undervisas inom en rad primära vårdprogram. De återstående fem är OH Pathway specifika. Vissa moduler är tillgängliga på fristående basis. Detta är beroende av tillgänglighet: vi prioriterar platser på dessa enheter till dem som registrerar sig på hela examen.

Heltid

Heltidskursen kommer att slutföras inom ett år av studien.

Semester 1

 • Samtida problem i arbetshälsopraxis
 • Risk och hälsa 1
 • Risk och hälsa 2

Semester 2

 • Miljö folkhälsa
 • Fallhantering
 • Beräkning av praktikbaserad bevisning


Deltid

Deltidskursen kommer att genomföras inom två års studier.

År 1

 • Samtida problem i arbetshälsopraxis
 • Risk och hälsa 1
 • Beräkning av praktikbaserad bevisning

År 2

 • Risk och hälsa 2
 • Miljö folkhälsa
 • Fallhantering


anställbarhet

Denna typ av omvårdnad är en särskild specialitet inom familjen för folkhälsovård och OH-sjuksköterskor övar i ett brett utbud av inställningar inom både den offentliga och privata sektorn. På grund av detta kommer dina alternativ också att vara breda. I själva verket har vi, såväl som anställd inom NHS, funnit jobb med internationella flygbolag, finanssektorn, juridik och tillverkningsindustrier. Andra har satt upp sina egna framgångsrika konsultföretag.


Anställbarhetstjänst

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

 • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
 • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Undervisa och lära

Inom kursen motsvarar varje modul 200 timmar studentarbete, varav 36 timmar äger rum i klassrummet. Detta kompletteras med blandade inlärningsinitiativ som inkluderar elektroniska inlärningsaktiviteter och arbetsplatsbesök.

Undervisningen består av formella föreläsningar, seminarier, grupparbete och fältarbeteaktiviteter inklusive en riskbedömningsaktivitet vid Palm House of Kew Gardens.

Förutom detta använder vi en rad olika utvärderingsstrategier används uppsatser, fallstudier, rapporter, en professionell praxisportfölj och en undersökning.


Ingångskrav

 • Registrering hos Nursing and Midwifery Council (NMC), normalt med två års efterregistreringserfarenhet och 60 högskolepoäng på nivå 5 (tidigare nivå 2)
 • Sökande måste ha tillgång till ett arbetshälsoutbildningsområde för att uppfylla kursens praktiska krav

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program undervisas på:
Engelska

Se 76 fler kurser från London South Bank University »

Senast uppdaterad June 10, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltid Storbritannien / EU-avgift: £ 9250; Internationell avgift: £ 13125. År 1 Deltid Storbritannien / EU-avgift: £ 4625; Internationell avgift: £ 6562.5
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum