BSc (Hons) Hälsa och socialvård

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

Ladda ner Prospekt

Din karriär i vår vård

Hälso- och sjukvård hänför sig till tjänster som finns tillgängliga från vård- och vårdutövare som ger hälso- och sjukvårdsstöd till en rad individer med problem som utsätts för utsatta individer och grupper som barn, äldre, personer med psykisk sjukdom och funktionshinder.

Varför göra en hälso- och socialvårdsexamen?

BSc (Hons) i hälso- och socialvård levereras i samarbete med University of Bolton och levereras i utmärkta undervisningsanläggningar som ger en stimulerande inlärningsmiljö som kommer att vara både engagerande och minnesvärd.

Denna kurs ger dig möjlighet att utveckla de värden, öva färdigheter och kunskap som krävs för en framgångsrik karriär i den globala hälso- och socialvårdsmiljön.

Vårt mycket erfarna och dedikerade team kommer att leda dig i en utforskning av principerna för vård, professionella värderingar, attityder och beteende, etisk vårdpraxis, främja fysisk och mental hälsa och emotionell välbefinnande och skydda och främja mångfald och inkludering.

Vårt fokus är att hjälpa dig att bli en kunnig, medkännande och personcentrerad vårdpersonal.

Gör en skillnad i utsatta människors dagliga liv genom att studera BSc (Hons) i hälso- och sjukvård.

Varför Regent College London ?

 • Mycket kunniga föreläsare som erbjuder grupp- och en-till-en-stöd, vilket säkerställer att du kan komma åt den hjälp och råd du behöver för att lyckas när du behöver det.
 • Gästtalare från branschen och näringslivet, så att du kan ställa frågor, delta i debatten och dra nytta av deras kunskap, råd och vägledning.
 • Flexibla studiealternativ som inkluderar dagtid, kväll och helgplan, så att du kan passa din studie kring dina personliga och / eller professionella åtaganden.
 • Små klasser som säkerställer att du kan delta fullt ut och dra nytta av vår fulla undervisningsteams fulla uppmärksamhet.
 • Ett centralt läge som erbjuder utmärkta bibliotek och IT-faciliteter, Wi-Fi och välutrustade undervisnings-, inlärnings- och studieområden i hjärtat av Londons livliga väst.

Progressionsmöjligheter

En examen i hälso- och socialvård ser på hälsa i dess breda sammanhang och undersöker samtida hälsofrågor. Det finns en växande efterfrågan på hälso- och sjukvårdspersonal som inte begränsas av gränser och kan arbeta flexibelt för att tillgodose de alltmer komplexa hälso- och socialvårdsbehov hos individer, familjer och samhällen.

Denna examen gör det också möjligt för dig att utveckla en rad viktiga färdigheter för överförbar anställbarhet, inklusive skriftliga och muntliga kommunikationsförmågor, IT-färdigheter och förmågan att arbeta självständigt och i team, forsknings- och dataanalysfärdigheter och förmågan att ge stöd och vägledning.

Vad kan jag göra med denna examen?

Denna examen ger dig en bra grund, så att du kan arbeta i ett brett utbud av lagstadgade, frivilliga och oberoende miljöer, inklusive kommunala team,

hälsofrämjande projekt, flykting- och asyltjänstsjukhus, skyddat boende, sjukhus och dagcenter och bostadsomsorgsenheter.

Dessutom har akademiker med hälso- och socialvård en god position att övervägas för karriärer inom hälso- och hälsovårdsfrämjande, välfärd, hälsovetenskaplig forskning, social mentalhälsa och uppdrags- och vårdhanteringstjänster.

Kandidater kan söka roller som servicechefer och samordnare, i förespråkning, utbildning och utbildning eller som tekniker och stödarbetare som hjälper barn och familjer, äldre och funktionshindrade, missbrukare av narkotika och alkohol och personer med psykiska hälsoproblem.

Ingångskrav

 • UCAS-poäng: 96
 • Nivå 3: Alla ämnen är acceptabla
 • GCSE: fem i grad C eller högre / grad 4 till 9
 • IELTS: 6,0 med inte mindre än 5,5 i alla band (icke-modersmål)

Om du inte studerade GCSE: er / A-nivåer och har icke-traditionell behörighet eller relevant arbetslivserfarenhet kommer vi gärna att överväga din ansökan. Du kommer att behöva delta i en intervju som en del av antagningsprocessen.

Om du inte uppfyller behörigheterna för denna kurs ska du överväga att ansöka om vår BSc (Hons) Hälso- och socialvård med Foundation Year (UCAS-kod: L561).

Kursspecifikationer

 • UCAS-kod: L560
 • Varaktighet: 3 år
 • Nivå: RQF Nivå 4-6
 • Tilldelande organ: University of Bolton
 • Bedömning: tentor, uppsatser, rapporter och presentationer
 • Leveranssätt: Heltid
 • Tidsplanalternativ: Veckodagar / kvällar / helger
 • Campus: Central London, Harrow
 • Intagdatum: september, januari
 • Avgift: 9 250 £ per år.
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Läs mer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Läs mindre
Wembley , london , london , Harv , london + 4 Mer Mindre