HEALTHCARESTUDIES

Hitta 3 "Associates of Science" på internet i Nordamerika

En Associate of Science är en examen som man kan ta med cirka två års heltidsstudier. AS-program fokuserar på att förse studenterna med den grundläggande kunskap som de behöver för att komma in i arbetskraften efter examen, eller för att fortsätta med ett fyraårigt studieprogram på en högskola eller ett universitet.

Online lärande handlar om användning av elektroniska medier och informations-och kommunikationsteknik (IKT) i utbildningen. Med online-lärande man har flexibiliteten att komma åt sina studier när som helst och var som helst kan logga in på.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Börja idag "Associates of Science" på internet i Nordamerika 2020/2021

3 Resultat i Master, Nordamerika, Internet Filter

Humboldt International University
Associate of Science
<
Deltid
<
24 månader
Engelska
Internet

De kommer att lära sig kodningsförmåga och få en förståelse för regleringsprocessen och intäktscykeln.

Läs mer

Associate Degree i omvårdnad

Park University
Associate of Science
<
Heltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Denna karriär rörlighet programmet ger studenterna en möjlighet att utöka sina vårdrelaterad kunskap och anpassa sin studieplan inom konst, vetenskap och humaniora för att pas ...

Läs mer

Vetenskapsmän i hälsovetenskapliga studier

Bay State College
Associate of Science
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Kunskap är den bästa medicinen när du tänker på en framtid i vården. Och Bay State College s hälsovetenskap Associate Degree program är din bästa lösning för att upptäcka var ...

Läs mer