HEALTHCARESTUDIES

De mest populära "Associates of Arts" i Los Angeles i USA 2021

En associate of arts är en examen som kräver två års studier. Detta program kan fungera som ett bra första steg in i den akademiska världen. En AA kan förse studenterna med utbildning och erfarenhet som är relevant för den karriär de valt ut.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Förutom att vara hem till den legendariska Hollywood är Los Angeles den näst största staden i USA och den största i delstaten Kalifornien. Det har varit värd de olympiska spelen två gånger innan och är uppdelat i 80 distrikt och stadsdelar. Staden är hem för tre statliga universitet och en mängd andra institutioner.

Hitta "Associates of Arts" i Los Angeles i USA 2021

sökresultat funna Filter

Associate of Arts in Kinesiology and Wellness

Mt. San Antonio College
Associate of Arts
24 Feb 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

En betoning i kinesiologi och välbefinnande ger studenten en förståelse för kinesiologi, hälsofrämjande och mekanik för människans kroppsliga rörelse. Förutom grundläggande fy ...

Läs mer