Filter
Associate of Arts
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära "Associates of Arts" i hälsa 2019/2020

Sysslar en Associate of Arts grad är ett viktigt mål att många studenter verka som en del av sin akademiska karriär. Associate of Arts program varar vanligtvis två år, som ett alternativ till de fyra år grundutbildningen. Dessa examina ger en värdefull introduktion till det valda ämnesområdet.

Du kan vara undrar, vad är en Associate of Arts i Arts? Detta program ger studenterna en nedsänkning i området för konst, vilket normalt innebär att miljön kommer att vara studiobaserad. De viktigaste aspekterna av konststudier inkluderar målning och grafik, skulptur, teckning, och media. Studenterna kommer också lära sig verksamheten för att vara en konstnärer och vad det betyder i dagens värld. Klasser och undervisning kommer vanligtvis att ledas av erfarna konstnärer.

Det finns många fördelar med att registrera sig i en Associate of Arts examen i konst.Detta program tillåter eleverna att utveckla konstnärliga färdigheter samt engagera sig i tekniker som kommer att uppmuntra vidare utveckling. Studenterna kommer också att ges möjlighet att interagera med jämnåriga.

Varaktigheten av en Associate of Arts program är i allmänhet bara två år, även om detta kan variera beroende på den institution där det erbjuds. Samma princip gäller för att kosta. Det är viktigt för personer som är intresserade av att nå ut till kontoret för antagning.

Fullborda en Associate of Arts i Arts programmet öppnar dörren till ett brett utbud av möjligheter inom kreativa områden. Eleverna kommer att förstå hur livet skulle kunna se ut som en frilanskonstnär, och vilka utmaningar och belöningar komma med efter det att anställnings väg. Studio artister kan också hyras för att arbeta för olika företag, särskilt de som catering till grafisk design.

Många universitet erbjuder Associate of Arts program över hela världen.För dem med stela scheman, det finns online klasser som kan vidtas i din takt och tillgänglighet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

 

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Santa Fe College

Detta program ger dig de grundläggande kraven för att överföra till en högskola eller universitet som junior för att slutföra en kandidatexamen. Du är ansvarig för att du ... [+]

Programöversikt

Detta program ger dig de grundläggande kraven för att överföra till en högskola eller universitet som junior för att slutföra en kandidatexamen. Du är ansvarig för att du fyller i antagningskraven för universitetet för att kunna överföra.

Apotek är ett yrke och område inom hälsovetenskap som är ansvarig för att säkerställa säker och effektiv användning av läkemedel av allmänheten. Traditionellt apotek och läkemedelsrollens roll har inkluderat sammansättning och dosering av mediciner, men nyare apotekspersoner spelar en allt större roll när det gäller att tillhandahålla patientvård och tjänster, inklusive medicinsk granskning, klinisk praxis och läkemedelsinformation.... [-]

Amerikas förenta stater Gainesville
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Santa Fe College

Detta program ger dig de grundläggande kraven för att överföra till en högskola eller universitet som junior för att slutföra en kandidatexamen. Du är ansvarig för att du ... [+]

Programöversikt

Detta program ger dig de grundläggande kraven för att överföra till en högskola eller universitet som junior för att slutföra en kandidatexamen. Du är ansvarig för att du fyller i antagningskraven för universitetet för att kunna överföra.

Din associerade examen kommer också att innehålla obligatoriska kurser i allmänhetens kritiska tänkande, eller med andra ord liberalkunsten. De liberala konsterna innehåller kurser i saker som engelska, humaniora och konst, samhällsvetenskap och vetenskap och matematik.

Associate of Arts (AA) grad är en tvåårig liberal arts degree utformad för den student som avser att överföra till en kandidatexamen. Du tjänar inte en AA i en viss majoritet; Du har dock möjlighet att spåra mot en specifik huvud på ett universitet genom att välja ett relaterat rådgivande spår på Santa Fe College. Om du inte ser ett spår riktat mot din avsedda överföringskurs, kan du välja allmänna studier och prata med din akademiska rådgivare.... [-]

Amerikas förenta stater Gainesville
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hillsborough Community College

Sonografi är en medicinsk specialitet, som använder högfrekventa ljudvågor för att skapa bilder av människokroppen. Dessa bilder analyseras sedan, med hjälp av läkardiagn ... [+]

Tänk dig själv som en student av Sonography

Programmet Diagnostic Medical Sonography Technology är ackrediterat av Joint Review Committee on Education i Diagnostic Medical Sonography. Programmet erbjuds på Hillsborough Community College Dale Mabry Campus. Sonografi är en medicinsk specialitet, som använder högfrekventa ljudvågor för att skapa bilder av människokroppen. Dessa bilder analyseras sedan, medhjälp i läkare diagnos. Sonographer är en skicklig vårdgivare som tillhandahåller avbildningstjänster under överinseende av en läkare som ansvarar för användning och tolkning av ultraljudsprocedurer.

Mål för Sonography Program

"Att förbereda behöriga entry-level-generella sonografer i kognitiv (kunskap), psykomotorisk (färdigheter) och de effektiva (beteende) inlärningsdomänerna."... [-]

Amerikas förenta stater Tampa
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hesston College

Funderar du på en karriär inom hälso-eller medicinsk yrke? På Hesston College, kommer du att få den personliga ... [+]

Funderar du på en karriär inom hälso-eller medicinsk yrke? På Hesston College, kommer du att få personlig uppmärksamhet och gedigen akademisk förberedelse som tar dig dit du vill åka.

Hur kommer Hesston College förbereda mig för framtida studier?

Hesston College erbjuder en Associate of Science examen, en examen som garanterar enkel överföring till fyraårigt college eller universitet hälsorelaterad valfritt program. Den Associate of Science examen är speciellt utformad för att uppfylla den primära sekvens av kurser som krävs för efterföljande övre nivå hälsorelaterade kurser.

Dessutom kommer du att slutföra en rad fria konsterna kurser, kurser som ger en bred pedagogisk grund. De fria konsterna kurser liknar och träffa de inledande allmänna kurser på fyra år institutioner. Efter två år kommer du att ha genomfört minst 60 college kredit timmar för att tjäna Associate of Science examen.... [-]

Amerikas förenta stater Kansas City
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska