Associate of Science i medicinsk assistent specialist (online)

Key College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Associate of Science i medicinsk assistent specialist (online)

Key College

Graduate färdigheter samt kunskap. En "Practitioner" -metoden i lärande ger kompetens arbetsgivare efterfrågan!

Detta yrke är hjärtat och själen i det medicinska området. Healthcare är en av endast ett fåtal branscher i USA som för närvarande växer med tillgängliga karriärer. Denna industri skulle inte lyckas utan hjälp av medicinska assistenter. Deras kompetens behövs i nästan varje aspekt av hälso- och sjukvårdsområdet.

Detta program erbjuds 100% på nätet, och inte kräver studenterna att resa till USA.

VAD GÖR medicinska assistenter DO?

Medicinsk assistent specialister kan ge både direkta och icke-direkt patientvård tjänster för sjukvården och dess personal för att göra organisationen fungera mer effektivt, produktivt och professionellt.

Key College erbjuder en två spår förhållningssätt till biträdande grad Medical Administration: Administrativa eller klinisk Administrativa områden skulle omfatta: Medicinsk journalhantering, reception verksamhet, fakturering och kodning, bokföring, interagera med försäkringsbolag och Medicare, schemaläggning utnämningar, ordna för tjänster, hälsning patienter, och mer.

Kliniska områden skulle omfatta: Prepping klienter för läkare undersökningar, flebotomi, EKG-talet, injektioner, kontroll patienter i, vitala hantering, fysiska tester, förklarar förfaranden för patienter, och mer.

Karriärmöjligheter för medicinsk assistent specialister:

✓ patientvården ✓ Hospices
✓ Sjukhus och kliniker ✓ Chiropractic Centers
✓ Kirurgiska Centers ✓ HMO s & PMO: s
✓ läkarmottagningar ✓ läkemedelsföretag
✓ rehabiliteringscenter ✓ Försäkringsbolagen
✓ Sjukgymnastik Centers ✓ tandläkarmottagningar
✓ vårdhem ✓ veterinärkliniker och mer

Se den genomsnittliga årsinkomsten för medicinska assistenter i USA Här.

Krav

Blivande studenter måste fylla i en ansökan online eller via e-post. Program som erbjuds på Key College kräver ett gediget engagemang för ett framgångsrikt slutförande. Därför en intervju i förväg med en antagning specialist ger fullständig information om kraven, kurser och klass startdatum, deltidsarbete och möjligheter till sysselsättning för akademiker. En bedömning av elevens intressen, bakgrund och engagemang kommer att ske under antagningen intervjun.

Alla sökande måste utvärderas för akademiska kapacitet och måste tala med lämplig akademisk rådgivare för att utvärdera den blivande studentens förmåga och engagemang. När alla applikationskrav har uppfyllts kommer de sökande omgående underrättas om deras antagning status.

Startdatum

Nytt startdatum var 6 veckor! Nästa start är Jan, 3rd 2017.

Online Krav

Online studenter tar sina klasser helt online från sitt hem nation, och kommer inte att krävas för att få ett studentvisum, eftersom de inte kommer att vara bosatt i USA. Kostnad för undervisning för internationella studenter är densamma som för bosatta studenter.

Krav:

  • En bestyrkt kopia av gymnasiet avskrift eller motsvarande, om sådana finns. Studentens signatur på ansökan är en utsaga som styrker deras slutförande av de höga skolkrav för att ta emot ett diplom. Främmande avskrifter måste översättas till engelska av en auktoriserad översättare på elevens bekostnad.
  • Överför studenter kommer att krävas för att ge verifiering (dvs. officiell akademiska utskrift) om inskrivning från en annan läroanstalt och kontrollera finansiellt stöd för att delta i Key.
  • Bevis på kunskaper i engelska: Sökande från länder där engelska inte är det första språket, och de sökande för vem engelska inte är deras modersmål, måste visa bevis på engelska språkkunskaper via TOFL eller annan engelsk kunskapsprov som vår college inträdesprov.
  • College inträdesprov: Vi accepterar SAT poäng på 1200 eller ACT sammansatt poäng av 19 eller motsvarande provresultat med dina utskrifter. Eller, kan du också ta vår college inträdesprov på nätet.
  • Se varje grad för andra programspecifika krav.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
225 USD
225 USD per kredit timme
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - USA Online
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Amerikas förenta stater - USA Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan