Läs den officiella beskrivningen

PCOM s Associate of Science program erbjuder enastående möjligheter att avancera din karriär i asiatisk holistisk medicin med en blandning av klassrummet och online-lärande på en av de bästa massage terapi skolor i Kalifornien. Ledda av våra expert fakultet, online-aktiviteter och i klassen sessioner har nu samman för att ge studenterna flexibilitet utöver de framstående praktisk undervisning som Pacific College är känd.

Den Associate of Science (Massageterapi / Asian Bodywork) Utbildningsprogrammet visar betydande utbildning massage kunder och potentiella arbetsgivare. Utexaminerade av Associate of Science kommer att vara beredda att ange en karriär inom massage antingen i privat praktik, eller i tjänst hos en annan kvalificerad läkarbesök såsom en akupunktör, ett spa ägare, eller en kiropraktor kontor. Dessutom erbjuder programmet generella utbildningar att ligga till grund för ett livslångt lärande. Dessa klasser kommer att hjälpa till att förbereda studenten för högre utbildning och yrken som kräver förmåga att tänka självständigt, kritiskt värdera och tillämpa skriftliga och numerisk information som finns övertygande skriftlig och muntlig kommunikation, och tänka kritiskt om påverkan av konst och filosofi.

Detta program är uppbyggd kring 600 timmars core massage läroplan, men innehåller också 30 enheter av General Education inom 64,5 enheter som krävs för att slutföra programmet. Massage delen av programmet betonar Oriental medicinsk teori, tui na, och utvecklingen av studentens förmåga att förstå orsakerna och symtom på sjukdomen. Denna förmåga gör det möjligt Pacific massage utövare att anpassa sin massage till sina kunders individuella behov. Asian Bodywork terapi har vuxit till en erkänd specialitet som stöds av den amerikanska organisationen av karosseri terapier i Asien och certifierats av den nationella kommissionen för certifiering av akupunktur och orientalisk medicin. Studenter i detta program får en introduktion till de värdefulla teorier om kinesisk medicin och är specialiserade på en mängd asiatiska påbyggnads terapier, inklusive tui na, shiatsu, thailändsk massage och andra.

Den Massageterapi Associate Degree Programmet förbereder för certifiering av den nationella kommissionen för certifiering av akupunktur och orientalisk medicin (NCCAOM) och National Certification Board för terapeutisk massage och karosseri (BCTMB), samt Massage styrelsen License Exam och kraven för Kalifornien certifiering. Akademiker är också berättigade till medlemskap i den amerikanska organisationen av karosseri terapier i Asien om ytterligare icke-obligatoriska kurser i Associate of Sciences examen tas för detta ändamål.

Utexaminerade av programmet är också berättigade att ansöka till Master of Science (traditionell orientalisk medicin) program som erbjuds på PCOM.

Utexaminerade av Associate of Science (Massageterapeut / Asian Bodywork) grad kommer att:

  • Diskutera och visa yrkesetik
  • Demonstrera grundläggande kropp terapi färdigheter
  • Vet och visar väsentliga, hygieniska skäl vid utförandet av massage.
  • Känna och respektera villkoren kontraindicera massage.
  • Vara berättigad till undersökning av National Certification Board för terapeutisk massage och karosseri och den nationella kommissionen för certifiering av akupunktur och orientalisk medicin.
  • Demonstrera effektiv skriftlig och muntlig professionell kommunikation skills.Possess kunskap och skicklighet för att köra sina egna privata praxis massage företag.
  • Besitter kompetens som kan leda till ledande befattningar i sin bransch.
  • Har praktiska kunskaper och förmågan att utnyttja informationskompetens att göra ytterligare forskning och studier.
  • Visa ett välgrundat medveten om de delar av västra och östra tänkande där orientalisk medicin bygger på.
  • Vara berättigad att ansöka till kandidat- och / eller magisterexamen program på Pacific College eller andra lärosäten.

The Pacific College Associate of Science (Massageterapi / Asian Bodywork) Programmet kombinerar PCOM standard of excellence i utbildning av god kvalitet med bekvämligheten av online-aktiviteter och kurser som är helt integrerade med på plats praktisk utbildning och kliniska rotationer. Pacific College erbjuder studenter ett klick tillgång till college resurser och stöd. Ett klick och du börjar en klass. Ett klick och du får en-mot-en uppmärksamhet från framstående och engagerade lärare, och en öppen inbjudan till på och utanför campus program och aktiviteter som kan anpassas till varje elevs föredraget schema. När klicka och du börjar din nya karriär.

Federal Consumer Disclosure information om detta program

Pacific College of Oriental Medicine är ackrediterat av den västra anslutningen av skolor och högskolor. Högskolan och alla sina program i San Diego är godkända av BPPE. Skolans MSTOM, MSAC (CH och NY), och DAOM (SD) program är ackrediterade av ACAOM.

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från Pacific College of Oriental Medicine »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Sept. 2019
Duration
30 månader
Deltid
Pris
21,906 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum