Read the Official Description

Den Associate of Science i Health Sciences Program på VFMC ger studenterna möjlighet att ta kurser som leder till en mängd för hälsovetenskap majors och karriär fält. Att studera hälsa och biologiska vetenskaper programmet vid VFMC förbereder eleverna att fortsätta sina akademiska och karriär intressen i specialiserade områden, inklusive biologi, medicin, farmaci, veterinärmedicin, Omvårdnad, Exercise Science, kinesiologi, sjukgymnastik och arbetsterapi.

Utbildningar

Vår militär tradition gynnar alla studenter: de som går vidare till officersutbildning och de som väljer att bedriva andra vägar. En studie av Korn / Ferry International visar att de ledaregenskaper som lärs ut i militär utbildning ökar framgång i företagens liv - som kan vara anledningen till många av våra studenter går vidare till kapten egna företag. Oavsett ditt mål, har VFMC akademiska program som hjälper dig att komma dit.

Den akademiska program på VFMC leder till en Associate of Arts, Associate of Science, eller en Associate i Business Administration examen. Den starka läroplan, utvecklade på grundval av en noggrann analys av de allmänna kraven utbildning av konkurrenskraftiga högskolor och universitet, är hjärtat av utbildningsprogrammen. Tillsammans med kurser kräver i den akademiska ämnesområden, kärn program utgör grunden för en lyckad överföring till ett fyraårigt college och långsiktig akademisk framgång.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum