Läs den officiella beskrivningen

Associate of Science Degree: Pre-Nursing

Detta två år grad förbereder eleverna planerar att gå in en sjuksköterskeprogrammet eller tillhörande vårdområdet. Welch College är en medlem av Partners i sjuksköterskeprogrammet. Platser i Partner i sjuksköterskeprogrammet (administreras genom Belmont University i Tennessee State Bard of Nursing) avsätts för kvalificerade Welch Högskoleexamen av AS i Science som sedan kan slutföra kandidatexamen vid Belmont University i ytterligare två år.

Program Details

37- timmars konst- och vetenskapskärna

30 - timmars teologiska studier

69 - timmars biologi kärna

136 - Totalpoäng timmar

Andra grad program

Biologisk grundutbildning - 141 timmar

AS of Science (Nursing) - 71 timmar

Mindre i Pre-hälsovetenskap - 44 timmar

Exempel Grundläggande kurser

BIO 1001. SYSTEM I BIOLOGISK VETENSKAP
En studie av de stora principerna inom biologi, inklusive den vetenskapliga metoden, cellorganisation och karakterisering, energiproduktion och konsumtion, genetik, karakterisering och klassificering av organismer, organsystem och processer, ekologi och miljövetenskap samt evolutionsteorin och hur den kristna världsutsikt kan tillämpas på vetenskaplig studie.

BIO 3205. EVOLUTION och ursprung

En djup studie av evolutionen och dess konsekvenser för vetenskap och samhälle. De kristna svar på utvecklingen under årens lopp kommer att studeras med betoning på en bokstavlig tolkning av Genesis och en ung jord skapelse tillvägagångssätt.

BIO 4006. molekylärbiologi

En studie av behandling av information i cellen inklusive detaljerade analyser av transkription, översättning, replikation och kontrollmekanismerna.

BIO 4105. BIOCHEMISTRY

En studie av funktionerna hos biologiska molekyler som proteiner, nukleinsyror, lipider och kolhydrater med ökad tonvikt på enzymer och tredimensionella strukturer samt deras metabolism.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
136 Öppettider
Heltid
Pris
612 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum