HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära "Associate Degrees" i omvårdnad

Den Associate Degree i omvårdnad är en entry-level examen inom det medicinska området. Eleverna kan bli licensierad som sjuksköterskor efter att framgångsrikt slutföra detta program. Denna grad öppnar dörren för karriärtjänster på sjukhus, kliniker, hem byråer hälsa, och vårdhem.

Vad är en Associate Degree i omvårdnad? Detta är en grad som kommer att ge de studerande de kunskaper de behöver för att vara professionella sjuksköterskor. Forskare ska studera en läroplan som omfattar kemi, kost, anatomi, fysiologi, psykologi och mikrobiologi. Hands-on erfarenheter genom övervakade kliniska möjligheter inom vårdinrättningar är också integrerade delar av en ammande examen. Efter avslutad denna grad, kommer eleverna vanligtvis beredda att slå in på vägen mot en givande medicinska karriär.

Det finns flera orsaker till att eleverna väljer att tjäna associera grader i omvårdnad.Studenter är ofta personer med utmärkta människor färdigheter som är intresserade av att hjälpa patienter. Denna grad tillåter en examen för att bli en viktig professionell som tar hand om sjuka och skadade patienter på kontor, sjukhus, skolor, läger eller privata företag.

Kostnaden för att tjäna en Associate Degree i omvårdnad varierar beroende på längden av programmet, skolan och nation där högskolan ligger. För att få specifika terminsavgifter, är det tillrådligt att kontakta antagningen kontor skolor som övervägs.

Sjuksköterskor arbetar i samarbete med läkare och under överinseende av styrelseledamöter omvårdnad avdelning. De kan tilldelas positioner inom specifika enheter såsom akutmottagningar, vårdcentraler, intensivvårdsavdelningar, förlossningsavdelningar, eller operationssalar. Akademiker kan bli neonatala sjuksköterskor och ta hand om nyfödda i leverans rum och sjukhus plantskolor.De kan bli allmänna tull sjuksköterskor, där de har ett brett spektrum av arbetsuppgifter som att ta vitala funktioner, ge injektioner, inspelning framsteg och symptom, och hjälpa kirurger i operationssalar.

Det finns många möjligheter för att tjäna en Associate Degree i omvårdnad vid skolor runt om i världen. Internet klasser erbjuda flexibilitet för studenterna att slutföra sin examen. Att skriva in sig i kurser, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

14 Resultat i omvårdnad Filter

Associate Degree in Nursing

MiraCosta College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Oceanside

Efter genomgången av detta program kommer studenten att kunna främja och bibehålla en säker miljö genom att integrera omvårdnadsprocessen och kompetensförmågan att intervenera terapeutiskt för patientens hälsa.

Nursing Associate's Degree

American National University
Campusstudier Heltid 99 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Pikeville

Vår associerade grad inom omvårdnad är utformad för att ge dig kunskaper och färdigheter att arbeta i en rad olika vårdinrättningar, oavsett om det är vård i samhället, hälsoinformation eller utbildning.

Central Wyoming College
Campusstudier Heltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Riverton Lander Jackson Dubois + 3 fler

Medarbetare till omvårdnad - legitimerad sjuksköterska i delstaten Washington

Olympic College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Bremerton

Olympic College erbjuder en tvåårig Nursing läroplan utformad för att förbereda kvalificerade män och kvinnor att bli sjuksköterskor. Den tvååriga läroplan godkänns av Washington State Omvårdnad Kvalitetssäkring kommissionen (www.doh.wa.gov/hsqa/Professions/Nursing), och är ackrediterat av Accreditation kommissionen för utbildning i omvårdnad (www.acenursing.org) .

Associate Degree i omvårdnad

AMA Education System
Campusstudier Heltid 2 år November 2019 Filippinerna Manila

St Augustine School of Nursing är Asiens pionjär och största skola för praktisk omvårdnad, Omvårdnad Aide, Professional Olskroksvardag och medicinsk transkription. Åtagit sig att göra eleverna lär sig i en vårdande miljö. Att nå ut till de samhällen den betjänar via medicinska uppdrag och olika uppsökande vårdprogram. Samma typ av Pinoy Care att Augustinus studenter delar här och utomlands.

Associate Degree i omvårdnad

Northern New Mexico College (NNMC)
Campusstudier Heltid 5 terminer September 2019 Amerikas förenta stater Española

Med vår nya rationaliserade ADN läroplan, kan eleverna avsluta programmet på bara fem terminer och vara redo för nybörjar karriärer på sjukhus, hemsjukvård organisationer, långvårdsanläggningar, privat läkarmottagningar och mer.

Associera-examen i omvårdnad

Southern Technical College
Campusstudier Heltid 77 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Fort Myers Tampa + 1 fler

Dagens sjuksköterskor spelar en avgörande roll i hälso- och sjukvården. Människor i behov av läkarvård lita på sjuksköterskor inte bara för deras omfattande vårdrelaterad kunskap, utan också för deras stöd och omsorg natur. Om du har en naturlig benägenhet att hjälpa andra och en vilja att arbeta inom hälso- och sjukvårdsområdet, är vår Associate Degree i omvårdnad för dig. Denna heltid program kan fyllas i på mindre än två år och är godkänd av ...

Associate Degree sjuksköterskeprogrammet

Lurleen B Wallace Community College
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Andalusia

Omvårdnad är en yrkeskarriär som kräver kritiskt tänkande. Området omvårdnad kan ge känslomässiga belöningar och professionella fördelar. Sjuksköterskor i dag förväntas upprätthålla en omtänksam och medkännande attityd medan rörelse i intrikata livräddande situationer.

Omvårdnad Associate Degree

North Iowa Area Community College
Campusstudier Heltid 5 terminer September 2019 Amerikas förenta stater Mason City

Associate Degree Omvårdnad är utformad för att förbereda män och kvinnor för övrig personal registrerade omvårdnad positioner som innebär direkt vård av patienter. Det finns två vägar för inträde i programmet: en för början studenter och en för licensierade närvårdare. Individer överväger registrering eller för närvarande inskrivna i sjuksköterskeprogrammet bör vara medveten om att tidigare felonyconvictions kan förbjuda rätten till ...

Associate Degree in Nursing

Gateway Technical College
Campusstudier Heltid 2 år Januari 2020 Amerikas förenta stater Kenosha Walworth + 1 fler

Gateway Technical College s Nursing Associate gradprogram är ackrediterad av Accrediting Commission for Education in Nursing och innehåller klassrumsinstruktion och övervakad klinisk erfarenhet på lokala sjukhus och andra sjukvårdsinrättningar. Gradprogrammet erbjuds på Kenosha och Burlington Campuses men studenter kan också ta lektioner på nätet. Kurser inkluderar anatomi, fysiologi, mikrobiologi, kemi, näring, psykologi och andra beteendevetenskaper.

Nursing Associate Degree

Northeast Wisconsin Technical College
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Januari 2020 Amerikas förenta stater Green Bay + 1 fler

Som sjuksköterska gör du en skillnad i dina patients liv. Du planerar, tillhandahåller och utvärderar patientvård. Du agerar som en kontakt mellan läkare, andra vårdpersonal och patienten. Du övervakar också andra vårdgivare.

Omvårdnad

Cégep de Lévis-Lauzon
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Kanada Levis

När vår hälsotillstånd kräver det, är den första professionalen vi möter vanligen sjuksköterska. Den här personen utvärderar vår hälsotillstånd, beslutar om hur man ska följa för att få diagnosen och behandlingen. Hon följer också med oss under hela vår resa för att hitta hälsa.

ADN / RN (Associate Degree Nursing)

Care Hope College
Internet Heltid Deltid 18 - 24 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater Boynton Beach + 1 fler

Syftet med programmet för omvårdnad (ADN) på högskolan är att hjälpa akademiker att förbereda sig för att bli licensierade registrerade sjuksköterskor. Programmet är utformat för att förbereda eleverna att arbeta i olika medicinska miljöer som registrerade sjuksköterskor.

Associate Degree i omvårdnad

Mid Michigan College
Campusstudier Heltid 5 terminer Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Harrison Mount Pleasant + 1 fler

MMCC sjuksköterskestudenter får kliniska erfarenheter i både akutvård och långtidsvården. Studenterna förbereds för att uppnå entry-nivån Associate Degree sjuksköterskor, redo att börja anställning direkt efter examen. Efter examen, våra studenter är berättigade att sitta för licensieringen genom att ta NCLEX-RN examen.