HEALTHCARESTUDIES.SE

Se "Associate Degrees" i omvårdnad 2019 i Mount Pleasant i USA

En associate degree är det första steget för många studenter inom högre utbildning. Detta utbildningsprogram kräver två års studier och förser studenterna med den grundläggande utbildning som de behöver för att fortsätta sina studier eller för att komma in på arbetsmarknaden.

Sjukvård är studien av första hjälpen och förebyggande vård för sjuka eller skadade personer. Eleverna kan fokusera på att ta hand om barn, traumapatienter, seniorer eller psykiskt sjuka personer eller fokusera på hur man bryr sig om ett större antal patienter.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Mt. Pleasant ligger i delstaten Michigan och är väl känd för oljereserver. Staden är hem för en välrenommerad universitet för US. De högskoleutbildning i grader staden erbjuder i Business Administration, Kommunikation, utbildning, vetenskap och teknik.

Börja idag "Associate Degrees" i omvårdnad i Mount Pleasant i USA 2019

1 Resultat i omvårdnad, Mount Pleasant Filter

Associate Degree i omvårdnad

Mid Michigan College
Campusstudier Heltid 5 terminer Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Harrison Mount Pleasant + 1 fler

MMCC sjuksköterskestudenter får kliniska erfarenheter i både akutvård och långtidsvården. Studenterna förbereds för att uppnå entry-nivån Associate Degree sjuksköterskor, redo att börja anställning direkt efter examen. Efter examen, våra studenter är berättigade att sitta för licensieringen genom att ta NCLEX-RN examen.