HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära "Associate Degrees" i Veterinärvetenskap

Universitet, två år högskolor och tekniska skolor tilldela associera grader när elever komplett två års studier. Internationella studenter får denna grad efter avslutad två år en kandidat 's examen.

Vad är en Associate Degree i veterinärmedicin? En Associate Degree i veterinärmedicin ger studenterna en solid vetenskap grund som behövs på detta område, såsom kemi, biokemi, djur biologi, anatomi och farmakologi. Individer inskrivna i programmet också få praktisk praktisk erfarenhet genom att arbeta i ett laboratorium och, i vissa fall, att delta i en praktikplats med en veterinärklinik. Dessutom kan eleverna räkna med att lära sig om kundkommunikation, anestesi, bedömningar djur- och diagnostisk utrustning.

Studenter som tjänar en Associate Degree i veterinärmedicin har en konkurrensfördel.Till exempel, akademiker i dessa program har en bättre chans för anställning än arbetssökande som inte har en högskoleexamen.

Kostnaden för att få denna grad varierar mellan länder och institutioner. Innan ett slutligt beslut, kontakt skolor och fråga om undervisning, avgifter och andra relaterade kostnader.

Individer som fullföljer programmet har tillgång till fler arbetstillfällen framtidsutsikter och bättre lön. Det finns en hel del karriärmöjligheter tillgängliga för studenter som kommer in på området. Några av de vanligaste karriärvägar inkluderar veterinärtekniker, djur och sjukvårdspersonal, djur instruktör, djur uppfödare, djurkontroll arbetare och veterinärassistent. Med en växande efterfrågan på välutbildade personal, är inte bara sysselsättningsutsikterna positiva, men det finns också utrymme för avancemang. Genom att främja din högre utbildning och fullfölja en kandidat-, master- och doktorsexamen, kan du gå vidare till att bli en veterinär.Därifrån finns det ytterligare möjligheter till ditt förfogande, såsom att starta en privat praktik, arbetar för regeringen samt bli en forskare eller lärare.

Människor världen över som har tillgång till en dator och Internet kan bedriva högre utbildning via online klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

 

1 Resultat i Veterinärvetenskap Filter

Veterinary Medicine Associates Degree - with transfer to 4-year university

North Iowa Area Community College
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Mason City