Denna examen program är utformat för den kirurgiska tekniken diplom examen som vill fortsätta sin utbildning och få en Associate Degree. Med den eskalerande förändringstakten och ökande komplexiteten i kirurgiska ingrepp, kommer Associate Degree alternativet ge den studerande med en bredare utbildning basis, vilket kan bidra till avancemang. Nationell certifiering är tillgänglig för studenter som erbjuds av NBSTSA (Styrelsen för kirurgisk teknik och kirurgiska Bistå)

WITCC Kirurgisk teknik Board Passage Rate 2011 - 100% 2012 - 100% 2013 - 100% 2014 - 100% 2015 - 100% Den kirurgiska Technology Program är godkänd av kommissionen om ackreditering för Allied Health Education Program (CAAHEP). Tillträde till den kirurgiska tekniken programmet kräver sökande uppfylla kriterier programspecifika. För information om procedurer och acceptans ansökan, kontakta Antagningen vid WITCC.

Deltid registrering är tillgänglig. Se ett program rådgivare för att utveckla en individuell studieplan. Studenten måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande, träffa förutbestämda CPT och Alek resultat eller har en ACT 22 eller högre. Studenter måste uppnå en medeltalet på 2,00 (C) eller högre i samtliga programkrav.

witcc116

relaterade yrken

  • kirurgisk Technologist
  • Medicinsk utrustning beredare
Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
11,200 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum