MSc Industriell Farmaci

Allmänt

Programbeskrivning

MSc Industriell Farmaci

118497_pharmindustrial.jpg

Queen's University Belfast har utvecklat ett dynamiskt nytt MSc-program för studenter som söker karriär inom den globala läkemedelsindustrin. Den nya MSc i industriell farmaci kommer att förbereda kandidater med den kompetens och kompetens som krävs för sysselsättning i en bransch som beräknas vara värd 1,2 miljarder dollar.

Industriell farmakologi spelar en viktig roll vid utveckling, validering och tillverkning av nya läkemedel, säkerställande av deras säkerhet och kvalitet, och kandidatexamen kommer att kunna utnyttja sysselsättningsmöjligheter i alla led i läkemedelsutvecklingsrörledningen.

VARFÖR QUEEN'S?

Pharmacy School of Queen har ett utmärkt globalt rykte och är högt rankad för både undervisning och forskning.

Aktiva forskningsområden inom skolan innefattar läkemedelsleverans och biomaterial, infektion och antimikrobiell resistens, nanomedicin och bioterapeutika och farmaceutisk materialvetenskap och -formulering.

Dessa kurser lärs inom skolapoteket i Queen's University Belfast som rankas i topp 100 i världen och har rankats som en av de bästa skolorna i Apoteket i Storbritannien i flera år. Studenter kommer att dra nytta av att lära sig av akademisk personal som står i förgrunden för läkemedelsvetenskap och arbetar med industripartner kan förbereda MSc-studenter för en framtida karriär inom sektorn.

VAD GÖR DENNA KURS UNIQUE?

Studenterna kommer att ha möjlighet att arbeta för ett CMI Level 7-certifikat inom strategisk ledning och ledarskap genom drottningens forskarskola som en del av detta program. Detta är en tillvalskomponent och kursens kostnad (995 kr) måste tillgodoses av studenten.

KURSINNEHÅLL

MSc-programmet består av 6 lärda moduler utformade för att producera högkvalificerade akademiker i kontinuerlig tillverkning vetenskap och teknik. Det innehåller specialistinnehåll som är utformat för att möta de ledande läkemedelsbolags behov, eftersom de utvecklar nya produkter och bedriver forskning och utveckling.

Modulerna inkluderar:

Karakteriseringsmetoder för farmaceutiska produkter

Beredning av läkemedel

MSc Forskningsprojekt

Farmaceutisk tillverkning

Projektledning

Kvalitetssäkring

Forskningsmetoder

FORSKNINGSROJEKT

Förutom att utveckla metodbaserad och problemlösande expertis inom farmaceutiska vetenskaper

BEDÖMNING

Kursen använder en mängd olika bedömningsmetoder som är relevanta för en masternivå. Bedömningarna omfattar: muntligt

Lärande och lärande

Vi erbjuder en rad lärande erfarenheter som gör det möjligt för våra studenter att engagera sig med ämnesexperter, utveckla attribut och perspektiv som utrusta dem för liv och arbete i ett globalt samhälle och utnyttja innovativ teknik och ett världsklass bibliotek som förbättrar deras utveckling som oberoende, livslånga elever.

Tillsammans med en kombination av morgon- och eftermiddagskurser är exempel på möjligheterna att lära sig på kursen föreläsningar, praktiska laborationer, självstyrd studie och övervakat forskning för att förbättra anställbarheten.

64451_medic-hospital-laboratory-medical-40559.jpeg

INGÅNGSKRAV

Normalt en 2,1 hederexamen eller motsvarande kvalifikation acceptabel för universitetet i kemi, farmaci, farmaceutiska vetenskaper, kemiteknik eller nära anknutna ämne. Pharmacy School förbehåller sig rätten att intervjua sökande eller granska innehållet i sina tidigare kvalifikationer för att säkerställa lämpligheten att komma in i programmet.

YTTERLIGARE INFORMATION FÖR INTERNATIONELLA STUDENTER

Internationella studenter (för vilka engelska inte är deras första språk) måste kunna visa sin kunskaper på engelska för att fullt ut kunna dra nytta av sina studier. Icke-EES-medborgare måste också uppfylla invandringskrav för engelska visum och invandring (UKVI) för det engelska språket för viseringsändamål. Bevis på ett IELTS * -poäng på 6,5, med minst 6,0 i någon komponent, eller en motsvarande kvalifikation som är acceptabel för universitetet krävs (* taget inom de senaste 2 åren).

Om du behöver förbättra dina engelska färdigheter innan du går in i det här programmet, vår partner

I Queen's University Belfast erbjuds en rad engelska språkkurser. Dessa intensiva och flexibla kurser är utformade för att förbättra din engelska förmåga att komma in i det här programmet.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Kandidater från denna kurs kommer att kunna bedriva en karriär inom en rad områden, t.ex.

· Läkemedelsindustrin (t.ex. R

· Academia (forskning och undervisning)

· Statliga myndigheter, såsom läkemedelslicensmyndigheter

·Sjukvård

·Vetenskaplig forskning

AVGIFTER

Det finns en rad finansierings- och stipendier tillgängliga för dem som överväger att studera vid drottningens.

Postgraduate lån

Avdelningen för ekonomin kommer att ge ett studieavgift på upp till 5 500 kr per student för NI / EU för forskarutbildning.

Ett forskarutlåningssystem i Storbritannien erbjuder statligt stödda studielån på upp till £ 10 609 för lärda och forskarutbildningskurser inom alla ämnesområden. Kriterier, behörighet, återbetalning och ansökningsinformation finns på den brittiska regeringens webbplats.

Internationella stipendier

Information om stipendier för internationella studenter finns på http: // www. QUB .ac.uk / Internationella / Internationella-studenter / Internationella stipendier /.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Läs mer

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Läs mindre